Μπάγερν μεταγραφές: Υπέγραψε, ανακοινώνεται και μπαίνει αποστολή ο Κέιν!

Μπάγερν μεταγραφές: Υπέγραψε, ανακοινώνεται και μπαίνει αποστολή ο Κέιν!

Harry Kane

bet365

Αντίστροφα μετρά η Μπάγερν για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Χάρι Κέιν, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό σύμφωνα με το «Sky Sports» και θα βρίσκεται στην αποστολή των Βαυαρών για τον αποψινό (12/8) τελικό του γερμανικού Σούπερ Καπ!

Η μεταγραφή του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου μετατράπηκε σε σίριαλ, αλλά αναμένεται να κλείσει σε ρυθμούς... fast track!

Μετά το «πράσινο φως» της Τότεναμ για να ταξιδέψει στη βαυαρική πρωτεύουσα, ο Άγγλος στράικερ πέρασε τις πόρτες του προπονητικού κέντρου των πρωταθλητών Γερμανίας από το βράδυ της Παρασκευής και ολοκλήρωσε τα ιατρικά του τεστ, με το γερμανικό «Sky Sports» να αναφέρει πως το πρωί του Σαββάτου υπέγραψε και το τετραετές συμβόλαιό του.

Έτσι, η επίσημη ανακοίνωση αποτελεί θέμα χρόνου και όπως εκτιμούσαν τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Κέιν θα βρίσκεται στην αποστολή της Μπάγερν για τον αποψινό τελικό του γερμανικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Λειψία, όπου και θα διεκδικήσει τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του στο πρώτο του βράδυ ως παίκτης των Βαυαρών, μετά από δέκα «στείρα» χρόνια στην Τότεναμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα