Μπάγερν Μονάχου: Διέρρευσε η «ιεραρχία των αποδυτηρίων» της

Μπάγερν Μονάχου: Διέρρευσε η «ιεραρχία των αποδυτηρίων» της

Newsroom
kane_bayern_munich

bet365

Ο Χάρι Κέιν έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στους νέους συμπαίκτες του στην Μπάγερν, μετά την άφιξή του από την Τότεναμ, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι είναι ανάμεσα στις τρεις πιο σημαντικές φιγούρες στα αποδυτήρια.

Η αποχώρηση του Χάρι Κέιν από το βόρειο Λονδίνο και την Τότεναμ ήταν αναμφισβήτητα μια από τις μεταγραφικές ιστορίες του καλοκαιριού. Ο αρχηγός της Αγγλίας επέλεξε τελικά να κάνει τη μετάβαση εγκαταλείποντας ουσιαστικά μια καλή ευκαιρία να... συντρίψει το ρεκόρ σκοραρίσματος του Άλαν Σίρερ στην Premier League και έχει δείξει την ποιότητά του ήδη στη Γερμανία.

Μετά από μόλις τέσσερα παιχνίδια, ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία των Σπερς, έχει ήδη σκοράρει τρία γκολ και έχει μοιράσει ακόμη μία ασίστ. Ωστόσο, εξακολουθεί να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας παίκτης που έχει περάσει λίγο περισσότερο από ένα μήνα στην ομάδα είναι ήδη στο ίδιο επίπεδο με τον Κίμιχ και τον θρύλο της Μπάγερν Τόμας Μίλερ, σύμφωνα με τη «BILD».

Το γερμανικό Μέσο αναφέρει επίσης ότι ο Μάνουελ Νόειρ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη βαθμίδα επιρροής, ίσως ως αποτέλεσμα μιας μακράς περιόδου αποχής λόγω του τραυματισμού του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα