Τούχελ: «Ο Κέιν κουβαλούσε την Τότεναμ για χρόνια στους ώμους του»

Newsroom
Ο Τούχελ έχει εκνευρίσει τους ιθύνοντες της Μπάγερν

bet365

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Τούχελ επαίνεσε τον νέο του επιθετικό Χάρι Κέιν πριν από την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League την Τετάρτη (20/09).

Ο Χάρι Κέιν βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προσαρμογής στη νέα του ομάδα Μπάγερν Μονάχου. Όμως στον αγωνιστικό χώρο, έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε τέσσερις αγώνες της Μπουντεσλίγκα και έχει εντυπωσιάσει τον προπονητή του Τόμας Τούχελ με τις ηγετικές του ικανότητες.

«Ο Χάρι είναι [αρχηγός] εδώ και χρόνια», είπε ο Τούχελ. «Είχε στους ώμους του την Τότεναμ χρόνο με το χρόνο, σεζόν με τη σεζόν. «Το έκανε με το στυλ του – ήρεμος, ταπεινός, φιλικός, πολύ εντυπωσιακός. Έτσι καθοδηγεί. Γι' αυτό τον θέλαμε. Όταν χρειάζεται να είναι ήρεμος υπό πίεση, αυτό κάνει».

Κάθε ατάκα του έμπειρου τεχνικού πρέπει να ήταν σαν ένα «χαστούκι» για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ που παρακολουθούσαν τη συναρπαστική συνέντευξη Τύπου του Τούχελ πριν τον αγώνα στο «Αλιάνζ Αρίνα».

Η Γιουνάιτεντ δεν έχει ηγέτες και κλασσικά σέντερ φορ αυτή τη σεζόν. «Πήραμε τον αρχηγό της Αγγλίας από την Αγγλία. Αυτό είναι μεγάλο πράγμα», πρόσθεσε ο Τούχελ. «Όποιος έψαχνε για το Νο 9 θα ήταν ευτυχής να είχε τον Χάρι. Κάνει την ομάδα καλύτερη και σου δίνει αυτό που θέλεις»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα