Μπάγερν Μονάχου: Ο ελεύθερος Ζερόμ Μπόατενγκ είναι έτοιμος να επιστρέψει

Μπάγερν Μονάχου: Ο ελεύθερος Ζερόμ Μπόατενγκ είναι έτοιμος να επιστρέψει

Βασίλης Μπαλατσός
Μπόατενγκ

bet365

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ παραμένει ελεύθερος και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φλόριαν Πλέτενγμπεργκ είναι σε προχωρημένες επαφές με την Μπάγερν Μονάχου για να επιστρέψει.

Για μια μεταγραφική έκπληξη πάει η Μπάγερν Μονάχου από την αγορά των ελεύθερων. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του γερμανικού Sky Sport οι Βαυαροί είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ζερόμ Μπόατενγκ για την επιστροφή του πολύπειρου αμυντικού!

O 35χρονος σέντερ μπακ αποχώρησε από την Μπάγερν το 2021, έπειτα από μια δεκαετία και αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Λυών. Το συμβόλαιο του με τους Λιονέ ολοκληρώθηκε με το τέλος της περασμένης σεζόν και μέχρι τώρα δεν έχει βρει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Πρόκειται για μια επιλογή της διοίκησης για έξτρα βάθος στο κέντρο της άμυνας της ομάδας του Τόμας Τούχελ και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Γερμανός είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Νέο ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές αναμένεται την Κυριακή (1/10).

Με τη φανέλα της Μπάγερν μετράει 363 εμφανίσεις, πέτυχε δέκα γκολ και μοίρασε 25 ασίστ. Με τους Βαυαρούς σήκωσε δυο Champions League, ισάριθμα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων και UEFA Super Cup, εννέα πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και άλλα τόσα Super Cup.

 

Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν στο ρόστερ τους για το κέντρο της άμυνας τους Κιμ, Ουπαμεκανό και τους Ντε Λιχτ - Μπούχμαν, οι οποίοι αυτή την περίοδο είναι τραυματίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα