Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου 0-4: Βαυαρική κυριαρχία στο Klassiker με χατ τρικ Κέιν και δημιουργό Σανέ

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε εμφάνιση πρωταθλήτριας στη Βεστφαλία και υπέταξε την Ντόρτμουντ μέσα στο «σπίτι» της με 4-0. Χατ τρικ ο Κέιν, έδωσε δυο ασίστ ο Σανέ.

«Περίπατος» της Μπάγερν Μονάχου στη Βεστφαλία! Οι πρωταθλητές Γερμανίας λίγες ημέρες μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό τους από το Κύπελλο κόντρα στην Σααρμπρίκεν της τρίτης κατηγορίας «ξέσπασαν» στην Ντόρτμουντ, την οποία συνέτριψαν με 4-0. Έννατη νίκη στα δέκα τελευταία Klassiker για τους Βαυαρούς, με την Μπορούσια να έχει καταφέρει να αποσπάσει μόνο μια ισοπαλία στο περσινό ντέρμπι. Χατ τρικ ο φανταστικός ο Κέιν και δυο ασίστ ο εντυπωσιακός Σανέ.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ «έσβησε» το ντέρμπι από το πρώτο δεκάλεπτο, μέσα στο οποίο βρήκε δυο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 4' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σανέ ο Ουπαμεκανό νίκησε άπαντες στον άερα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 6' ο Κομάν απείλησε με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο και στο 8' ο Κέιν έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Σανέ με καταπληκτικό τακουνάκι έδωσε στον Γκορέτσκα, ο Γερμανός χαφ κουβάλησε την μπάλα, πάσαρε στον Σανέ, ο οποίος έκανε το γύρισμα και ο Άγγλος «killer» εξ επαφής έκανε το 0-2. H Μπάγερν ήταν απόλυτα κυρίαρχη, ενώ η Ντόρτμουντ έμοιαζε ανήμπορη να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ευκαιρία στο 45+2', όταν ο Μπραντ έκανε το παράλληλο γύρισμα, η μπάλα πέρασε από τον Ρόις και έφτασε στον Μάλεν, ο οποίος από καλή θέση πλάσαρε άουτ.

Η Μπάγερν έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου μέρους αλλά ο Μουσιάλα αστόχησε στο τετ α τετ με τον Κόμπελ. Στο 56' ο Νόιερ είπε «όχι» σε σουτ του Ρόις μέσα από την περιοχή και στο 58' ο Κόμπελ απέκρουσε το σουτ του Σανέ. Στο 63' ο κίπερ της Ντόρτμουντ απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Μουσιάλα, στην επαναφορά ο Κέιν πήρε κεφαλιά και ο Ελβετός μπλόκαρε.

Στο 73' ο Κέιν τελείωσε το ματς. O Κομάν έκανε το γύρισμα και ο αρχηγός της Αγγλίας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3. Στο 90+3' ο 19χρονος Πάβλοβιτς πέρασε έξυπνη κάθετη πάσα, ο Κέιν βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα για να διαμορφώσει το τελικό 4-0. O 30χρονος φορ με το χατ τρικ του έφτασε τα 17 γκολ σε 14 εμφανίσεις, ενώ στην Bundesliga έχει 15 γκολ σε δέκα ματς.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Σλότερμπεκ, Οζτσάν (57’ Ενμετσά), Χούμελς, Ριέρσον, Ζάμπιτσερ, Βολφ (46’ Ζίλε), Μπραντ (66’ Μουκοκό), Ρόις, Μάλεν (57’ Αντεγέμι), Φίλκρουγκ (79’ Αλέ).

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ουπαμεκανό (60’ Πάβλοβιτς), Μαζραουί, Κιμ, Λάιμερ, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Μουσιάλα (89’ Τσούπο Μότινγκ), Σανέ (89’ Μίλερ), Κομάν, Κέιν.

Βαθμολογία:

bundesliga table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα