Κέιν: Έχει περισσότερα γκολ από το 58% των ομάδων των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων

Κέιν: Έχει περισσότερα γκολ από το 58% των ομάδων των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων

Ανδρέας Σουλάι
Harry Kane

bet365

Απίστευτο στατιστικό από τον Χάρι Κέιν, με τον Άγγλο φορ να έχει μόνος του περισσότερα γκολ από το 58% των ομάδων που αγωνίζονται στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Ασταμάτητος δείχνει ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν. Οι Βαυαροί δαπάνησαν το καλοκαίρι 95 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Τότεναμ και ήδη ο Άγγλος killer κάνει απόσβεση, σκοράροντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο.

Ο Άγγλος killer έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και απέναντι στη Χάιντνχαϊμ, την οποία «φιλοδώρησε» με δύο γκολ, φτάνοντας έτσι τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα. Μια επίδοση η οποία μάλιστα είναι καλύτερη από αυτήν των πρώτων σκόρερ της Bundesliga της περασμένης σεζόν!

Ο Κέιν ωστόσο έχει να «λέει», ότι αυτή τη στιγμή βάζει από κάτω του το 58% των ομάδων που αγωνίζονται στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μόνος του ο Κέιν, έχει σκοράρει 17 γκολ στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι 57 από τις 98 ομάδες των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων έχουν πετύχει είτε 16 γκολ, είτε λιγότερα!

Παράλληλα, μέσα στη σεζόν, ο Κέιν έχει ήδη φτάσει τα 21 γκολ και τις 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, σε 16 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα