Ντόρτμουντ: Ο Αντώνης Παπαδόπουλος σκόραρε σε φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης (vid)

Ντόρτμουντ: Ο Αντώνης Παπαδόπουλος σκόραρε σε φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Παπαδόπουλος

bet365

Ο γερμανοθρεμμένος Έλληνας κεντρικός αμυντικός Αντώνης Παπαδόπουλος σκόραρε στη φιλική ισοπαλία της Ντόρτμουντ με τη Σταντάρ Λιέγης στη Μαρμπέγια.

Στη Μαρμπέγια της Ανδαλουσίας βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την επανέναρξη της Bundesliga μέσα στην εβδομάδα. Στο δεύτερο και τελευταίο της φιλικό παιχνίδι η ομάδα του Τέρζιτς αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Σταντάρ Λιέγης με σκορ 3-3, με τον Αντώνη Παπαδόπουλο να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να βρίσκει δίχτυα για το 2-2.

Ο γερμανοθρεμμένος Έλληνας κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε για μισή ώρα κόντρα στους Βέλγους, ενώ τον ίδιο χρόνο συμμετοχής είχε πάρει και στο φιλικό με την Άλκμααρ (2-2). Ο Παπαδόπουλος την τρέχουσα σεζόν μετράει οκτώ εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα και μια στην Bundesliga, όταν είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο παιχνίδι της Μπορούσια στην έδρα της Λεβερκούζεν. Συνολικά με την πρώτη ομάδα των Βεστφαλών έχει επτά συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα