Μπάγερν Μονάχου: Η κίνησή της για να αποτρέψει τον Αλφόνσο Ντέιβις από το να πάει στη Ρεάλ

Newsroom
Ντέιβις

bet365

Ο γερμανικός σύλλογος έχει προχωρήσει στην... επίθεση εν μέσω του έντονο ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Καναδού μπακ.

Ο φάκελος Αλφόνσο Ντέιβις εξακολουθεί να συζητείται έντονα στα γραφεία της Μπάγερν Μονάχου και της Ρεάλ Μαδρίτης. Στη «μάχη» για τον Καναδό μπακ, ο βαυαρικός σύλλογος έκανε ένα νέο βήμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, η Μπάγερν αύξησε την προσφορά ανανέωσης στον Ντέιβις εν μέσω νέων συζητήσεων μεταξύ των ατζέντηδων του παίκτη και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, η προσφορά αναφέρεται στα 14 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, αν και αυτό απέχει ακόμα πολύ από τα σχεδόν 22 εκατομμύρια που ζητά ο παίκτης.

Θυμίζουμε ότι ο Ντέιβις έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το 2025 και ο σύλλογος γνωρίζει ότι είτε πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιό του είτε να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι για να αξιοποιήσει στο έπακρο τη μεταγραφή του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει στο προσκήνιο με χαμηλότερη προσφορά, μακριά από τα 54 εκατομμύρια που ζητά ο γερμανικός σύλλογος.

Φυσικά οι Μαδριλένοι δεν θα φτάσουν στα άκρα για να υπογράψει τον Ντέιβις, ο οποίος θα μπορούσε, όπως ο Κιλιάν Μπαπέ, να ενταχθεί δωρεάν το 2025, μόλις λήξει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα