Μπάγερν: Βγάζει στο «σφυρί» έξι παίκτες με Κίμιχ και Ντε Λιχτ στο προσκήνιο

Μπάγερν: Βγάζει στο «σφυρί» έξι παίκτες με Κίμιχ και Ντε Λιχτ στο προσκήνιο

Newsroom
Κίμιχ - Μπάγερν

bet365

Η Μπάγερν ετοιμάζεται να πουλήσει έξι παίκτες αν υπάρξουν οι κατάλληλες προσφορές, με τους Κίμιχ και Ντε Λιχτ να αποτελούν τα «βαριά» χαρτιά των Βαυαρών.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει και η Μπάγερν έχει ετοιμάσει πολλές πιθανές μεταγραφές. Ωστόσο οι πωλήσεις είναι κάτι που χρειάζεται ο γερμανικός σύλλογος, με έξι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη λίστα προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports, ο Ματάις Ντε Λιχτ είναι ένας από αυτούς. Ο 24χρονός Ολλανδός αμυντικός αναμένεται να γεμίσει τα ταμεία της ομάδας με τη μεταγραφική του αξία να αγγίζει τα 65 εκατ.ευρώ.


Ακόμη μια πιθανή μεταγραφή είναι αυτή του Κίμιχ, ενός παίκτη που είναι περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη με Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρο από το όνομα του.

Έκπληξη δεν αποτελεί μια πιθανή μεταγραφή του Γκορέτσκα όπως και του Κομάν. Ένα ακόμα πολυσυζητημένο όνομα είναι αυτό του Μαζράουι, που απασχόλησε έντονα τα γερμανικά μέσα, ο οποίος ενδέχεται να μην συνεχίσει τη νέα σεζόν. Ιδία μοίρα φημολογείται και για τον 28χρόνο εξτρεμ, Σερζ Γκνάμπρι.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν Μονάχου τερμάτισε τρίτη στη Bundesliga πίσω από Λεβερκούζεν και Στουτγκάρδη και όπως όλα δείχνουν θέλει να ανανεώσει το ρόστερ της.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα