Ντόρτμουντ: Τέλος ο Τέρζιτς από τους Βεστφαλούς

Ντόρτμουντ: Τέλος ο Τέρζιτς από τους Βεστφαλούς

Newsroom
edin_terzic_dor_psg

bet365

Τίτλοι τέλος για τον Έντιν Τέρζιτς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο ως head coach, ο Έντιν Τέρζιτς αποχωρεί από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 41χρονος τεχνικός ζήτησε από τους Βεστφαλούς να αποχωρήσει από τον σύλλογοι και η διοίκηση έκανε δεκτό το αίτημά του.

«Αγαπητοί οπαδοί της Μπορούσια, παρόλο που με πληγώνει πραγματικά αυτή τη στιγμή, θα ήθελα να σας πω ότι θα φύγω από την BVB σήμερα», ανέφερε ο Τέρζιτς σε δήλωσή του.

«Ήταν τεράστια τιμή να μπορέσω να οδηγήσω αυτόν τον μεγάλο σύλλογο σε μια νίκη στο Κύπελλο DFB και πιο πρόσφατα σε έναν τελικό Champions League. «Ζήτησα από τους υπεύθυνους μια συνάντηση μετά τον τελικό μας στο Wembley γιατί μετά από δέκα χρόνια στην BVB, συμπεριλαμβανομένων πέντε ετών στην προπονητική ομάδα και δυόμισι χρόνια ως προπονητής, πιστεύω ότι το επερχόμενο νέο ξεκίνημα πρέπει να συνοδεύεται από ένα νέο άνθρωπος στο περιθώριο.

Όλοι όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας λήψης αποφάσεων των τελευταίων εβδομάδων, δύο καρδιές χτυπούσαν στο στήθος μου. Αλλά ακόμα και μετά από εντατικές συζητήσεις, το βασικό μου συναίσθημα δεν έχει αλλάξει. Εύχομαι πάντα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μόνο τα καλύτερα και μην πείτε αντίο, αλλά εις το επανιδείν».

Εδώ το αποχαιρετιστήριο βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα