Γιαννούλης: «Θέλει να πάει στην Άουγκσμπουργκ», γράφουν στη Γερμανία

γιαννουλης

bet365

Σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ του γερμανικού Sky Sport ο Δημήτρης Γιαννούλης θέλει να πάει στην Άουγκσμπουργκ και το κλαμπ της Bundesliga έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά την αποχώρηση του από τη Νόριτς ως ελεύθερος και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του γερμανικού Sky Sport είναι πιθανό η επομένη ποδοσφαιρική στέγη του να είναι στην Bundesliga. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ η Άουγκσμπουργκ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του διεθνή Έλληνα αριστερού μπακ, ο οποίος θέλει να συνεχίσει στην ομάδα της πρώτης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρεται ο 28χρονος αμυντικός έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας, αλλά η Άουγκσμπουργκ τη δεδομένη στιγμή έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσει. Θυμίζουμε πως ο Γιαννούλης βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού.

Πάντως προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, καθώς πρέπει να ξεκαθαρίσουν πρώτα κάποιες λεπτομέρειες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα