Ντέιβις: Δέχθηκε να ανανεώσει, αλλά η Μπάγερν... απέσυρε την πρόταση!

Νίκος Κικίδης
Ντέιβις

bet365

Νέες πληροφορίες γύρω από το μέλλον του Αλφόνσο Ντέιβις φέρνει στο φως το «Athletic», το οποίο αποκαλύπτει πως ο Καναδός συμφώνησε να ανανεώσει αλλά η Μπάγερν απέσυρε την πρόταση!

Σε σαπουνόπερα τείνει να εξελιχθεί το... στόρι γύρω από το μέλλον του Αλφόνσο Ντέιβις. Ο Καναδός αριστερός μπακ την άνοιξη ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη Ρεάλ για μεταγραφή το καλοκαίρι, όμως η άρνηση των Μερένγκες να διαπραγματευτούν στα ποσά που ζητούν οι Γερμανοί περίπλεξαν την υπόθεση.

Οι Βαυαροί στο τέλος αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο να κρατήσουν στο ρόστερ τον Ντέιβις ακόμα κι αν τον χάσουν ελεύθερο το 2025, με το «Athletic» ωστόσο να φέρνει νέες λεπτομέρειες στο φως για το τι έχει μεσολαβήσει.

Όπως τονίζει το έγκυρο Μέσο, η πλευρά του Ντέιβις έκανε δεκτή την τελευταία πρόταση ανανέωσης της Μπάγερν που αφορούσε ένα τετραετές συμβόλαιο με ετήσιο μισθό μεταξύ 14-16 εκατομμυρίων ευρώ, όμως σύντομα το κλαμπ αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μαξ Έμπερλ, άλλαξε στάση αφού οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει και αποφάσισε να μην ενδώσει στους οικονομικούς όρους που απαίτησε ο Καναδός, παίρνοντας το ρίσκο να τον χάσει ελεύθερο τη νέα σεζόν.

Στη Μπάγερν ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει στον Ντέιβις πως μέσα στη σεζόν θα προγραμματιστούν νέες συζητήσεις με την πλευρά του για την πιθανότητα νέου συμβολαίου κι εφόσον κάτι δεν αλλάξει δραματικά με γερό μπάσιμο της Ρεάλ ή κάποιας άλλης ομάδας, τότε ο 23χρονος θα παραμείνει στο Μόναχο για (τουλάχιστον) μια ακόμα σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα