Το Gazzetta στο Euro 2024: Ο κόσμος του Ντίσελντορφ παρακαλάει τον Τζόλη να μείνει στη Φορτούνα (vid)

Το Gazzetta στο Euro 2024: Ο κόσμος του Ντίσελντορφ παρακαλάει τον Τζόλη να μείνει στη Φορτούνα (vid)

Τζόλης

bet365

Το Ντίσελντορφ, μέσω της κάμερας του Gazzetta, εύχεται και παρακαλά τον Χρήστο Τζόλη να συνεχίσει να αγωνίζεται για την αγαπημένη τους Φορτούνα.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Ο Χρήστος Τζόλης έχει ήδη γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν ονειρεμένη για τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος με το γερμανικό σύλλογο, στη β' κατηγορία κατέγραψε σε 37 ματς 24 γκολ και 10 ασίστ.

Ήταν ο βασικός λόγος που η Φορτούνα έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Bundesliga, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η πόλη του Ντίσελντορφ τον έχει λατρέψει. Κι αυτές τις ημέρες όπου στην πόλη συναντάς κόσμο κάθε εθνικότητας που είναι εδώ για το Euro, δεν είναι δύσκολο να βρεις ντόπιους οι οποίοι πίνουν νερό στο όνομά του.

Η κάμερα του Gazzetta περιηγήθηκε στους δρόμους του Ντίσελντορφ, που κινείται στους ρυθμούς του Τζόλη. Ρωτήσαμε τον κόσμο για τον Ελληνα επιθετικό κι όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: Ότι είναι απαραίτητος για την ομάδα και τον παρακαλούν να συνεχίσει στην ομάδα τους.

Το video του Gazzetta από τους δρόμους του Ντίσελντορφ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα