Τζόλης: Το «αντίο» στη Φορτούνα και η... υπόκλιση των Γερμανών

tzolis_fortuna

bet365

Ο Χρήστος Τζόλης με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτησε τη Φορτούνα Ντίσελντορφ μετά από μια σεζόν και από την πλευρά τους οι Γερμανοί τον αποθέωσαν.

Μετά τη φανταστική χρονιά που έκανε με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Χρήστος Τζόλης έκανε μεγάλη μεταγραφή σε ομάδα Champions League! Η Μπριζ έδωσε 6,5 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον διεθνή ακραίο επιθετικό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, τρία εκατομμύρια από όσα έδωσαν οι Γερμανοί στη Νόριτς για να τον κάνουν δικό τους.

Ο 22χρονος εξτρέμ με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτησε το κλαμπ που το έδωσε την ευκαιρία να κάνει και πάλι το «μπαμ», γράφοντας: «Ντίσελντορφ, η σεζόν 2023-24 θα μείνει για καιρό στη μνήμη. Με έκανες να νιώθω σαν στο σπίτι μου από την αρχή. Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτού του σπουδαίου συλλόγου.

Το να τερματίσω τη σεζόν ως κορυφαίος σκόρερ ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τον προπονητή, όλο το επιτελείο, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τους εκπληκτικούς φιλάθλους.

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν. ΄Ηταν σύντομη η παρουσία μου αλλά ξεχωριστή. Ευχαριστώ Ντίσελντορφ».

Από την πλευρά της η Φορτούνα «υποκλίθηκε» στον MVP της την προηγούμενη σεζόν, καθώς του απάντησε: «Σε ευχαριστούμε για όλα Χρήστο. Δημιουργήσαμε τόσες πολλές εκπληκτικές αναμνήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως είπες και εσύ: ήταν σύντομο αλλά ξεχωριστό.

Και ήταν τόσο έντονο, είσαι ξεχωριστός εντός και εκτός γηπέδου! Θα έχεις πάντα θέση στις καρδιές της οικογένειας της Φορτούνα. Τα καλύτερα για το μέλλον σου! Και θα σε παρακολουθούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα