Ο Τσάμπι Αλόνσο ήταν βοηθός προπονητή της Zuatzu στη νίκη της επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου! (vids)

Ο Τσάμπι Αλόνσο ήταν βοηθός προπονητή της Zuatzu στη νίκη της επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου! (vids)

Newsroom
sdsa

bet365

Ο Τσάμπι Αλόνσο βρέθηκε στον πάγκο της Zuatzu, ισπανική ομάδα τμημάτων υποδομής, όπου αγωνίζεται ο γιος του και εκείνος του Μικέλ Αρτέτα, στο παιχνίδι που έδωσε με τους «μικρούς» του Απόλλωνα Χαλανδρίου στο Donosti Cup του Σαν Σεμπαστιάν.

Τις διακοπές του στην Ντονόστια απολαμβάνει αυτές τις ημέρες ο Τσάμπι Αλόνσο, που οδήγησε πέρσι τη Λεβερκούζεν στο νταμπλ στη Γερμανία και παράλληλα έφτασε μια ανάσα από το τρεμπλ, καθώς ηττήθηκε από την Αταλάντα στον τελικό του Europa League.

Ο 42χρονος κόουτς και μεγάλος «αστέρας» του παγκόσμιου football βρίσκεται στην περιοχή της καταγωγής του, γεμίζει τις μπαταρίες του αλλά... η μπάλα... μπάλα.

Ετσι λοιπόν βρέθηκε σήμερα (4/7) στο γήπεδο και έκατσε στον πάγκο μιας ομάδας που λέγεται Zuatzu με την ιδιότητα του βοηθού (!), στον αγώνα της με τον δικό μας Απόλλωνα Χαλανδρίου τον οποίο και νίκησε 1-0!

Οχι δεν έχει γίνει για κάποιο τυπογραφικό λάθος, καθώς ο Ισπανός σούπερ σταρ είχε ειδικό λόγο να είναι στο χώρο που διεξέχθη η αναμέτρηση για το Donosti Cup. Πρόκειται για ένα τουρνουά που συμμετέχουν ομάδες τμημάτων υποδομής από πάρα πολλές χώρες, όπως το Βέλγιο, η Γαλλία, η Κολομβία, η ΒραζιλίαΓκάνα, η Νιγηρία, η Νότιος Κορέα, η Πορτογαλία, το Μεξικό, η Ιταλία, η Ελβετία, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Γουατεμάλα, η Σουηδία και φυσικά η Ισπανία, ενώ από την Ελλάδα το παρών δίνουν οι «μικροί» του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Ο λόγος δε που ο Αλόνσο όχι μόνο παρακολούθησε το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και συμμετείχε ενεργά, είναι επειδή στην Zuatzu αγωνίζεται ο γιος του Τζον και εκείνος του φίλου του Μικέλ Αρτέτα, νυν προπονητής της Αρσεναλ, που ονομάζεται Γκάμπι. Για αυτό άλλωστε χθες ήταν ξανά κοντά τους και τους έκανε προπόνηση!

Ετσι όχι μόνο πριν από λίγες ώρες πήγε να τους δει εν δράση αλλά φρόντισε και να μεταφέρει/πει κάποια πράγματα στα παιδιά, ξέχωρα φυσικά από το γεγονός πως αποτέλεσε πόλο έλξης για όλους και έδωσε άλλη αίγλη στο τουρνουά.

Για την ιστορία δε έδειξε ιδιαίτερα εκδηλωτικός στο γκολ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ,που σημειώθηκε λίγο πριν το φινάλε.

Μάλιστα ορισμένα ισπανικά media σημείωσαν πως τόσο ο Αλόνσο όσο και ο Αρτέτα έχουν συμμετάσχει ως οι πιτσιρικάδες στη συγκεκριμένη διοργάνωση και πιο συγκεκριμένα στο μακρινό 1993, καθώς πρόκειται για θεσμό που αφορά τα «φυτώρια» και την ευρύτερη περιοχή του Σαν Σεμπαστιάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα