Γιαννούλης: «Πιέζει η Άουγκσμπουργκ, έχει πρόταση και από τον Ολυμπιακό», γράφουν στη Γερμανία

Η προθεσμία για Γιαννούλη και ο στόχος του Παναθηναϊκού

bet365

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Άουγκσμουργκ πιέζει για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη, ενώ στο παιχνίδι βρίσκονται ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει στην αγορά των ελεύθερων και «ψάχνεται» για ομάδα του εξωτερικού. Ένα κλαμπ που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα αριστερού μπακ είναι η Άουγκσμπουργκ και σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η ομάδα της Bundesliga πιέζει για την απόκτηση του, με τον 28χρονο να είναι ανοιχτός να μετακομίσει στη Γερμανία.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ο Γιαννούλης έχει στα χέρια του μεγάλες προτάσεις από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πως τόσο ο Δικέφαλος, όσο και το Τριφύλλι έχουν επικοινωνήσει πως έχουν αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Έλληνα ακραίου οπισθοφύλακα.

Ο Γιαννούλης έμεινε ελεύθερος από τη Νόριτς μετά από 3,5 χρόνια και σύμφωνα με τον Πλέτενμπεργκ σύντομα αναμένεται η τελική απόφαση για το μέλλον του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα