Μπάγερν Μονάχου, μεταγραφές: Ανακοίνωσαν Παλίνια οι Βαυαροί

Μπάγερν Μονάχου, μεταγραφές: Ανακοίνωσαν Παλίνια οι Βαυαροί

Newsroom
ΠΑΛΙΝΙΑ

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ζοάο Παλίνια για τέσσερα χρόνια!

Ο Ζοάο Παλίνια είναι επίσημα κάτοικος Μονάχου!

Ο Πορτογάλος χαφ ήταν ο διακαής πόθος των Γερμανών και τον διεκδικούσαν από το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο οι Λονδρέζοι δεν είχαν τη δυνατότητα να τον παραχωρήσουν καθώς δεν μπορούσαν να βρουν αντικαταστάτη.

Τελικά βγήκε... «λευκός καπνός» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Φούλαμ και Μπάγερν και η μεταγραφή του 28χρονου πήρε σάρκα και οστά με τις ανακοινώσεις να ακολουθούν σήμερα Πέμπτη (11/07).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου ο διεθνής υπέγραψε με το club μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2028!

«Αυτή είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Τώρα παίζω σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό. Ανυπομονώ στην ατμόσφαιρα και στους οπαδούς στην Allianz Arena Θέλω να γιορτάσω την επιτυχία με την Μπάγερν, να κερδίσω τίτλους - θα δώσω τα πάντα για να το πετύχω», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα