Bundesliga: Ο Ελ Γκαζί νίκησε τη Μάιντς στη δικαστική διαμάχη για την στήριξή του στην Παλαιστίνη!

Bundesliga: Ο Ελ Γκαζί νίκησε τη Μάιντς στη δικαστική διαμάχη για την στήριξή του στην Παλαιστίνη!

Ελ Γκάζει

bet365

Γερμανικό δικαστήριο έκρινε άδικη την απόλυση του Ελ Γκαζί από τη Μάιντς μετά από ανάρτησή του σχετικά με τον πόλεμο Ισραήλ-Γάζας.

Η Μάιντς προχώρησε σε απόλυση του Ολλανδού ποδοσφαιριστή Ανουάρ Ελ Γκαζί για τα σχόλιά του σχετικά με τον πόλεμο στη Γάζα και στην στήριξή του στην Παλαιστίνη. Το club είχε ζητήσει στον παίκτη να ανακαλέσει κι εκείνος αρνήθηκε καταθέτοντας αξίωση προστασίας απόλυσης στο εργατικό δικαστήριο ώστε να αποδειχθεί αν η μονομερής λύση του συμβολαίου του ήταν παράνομη ή όχι.

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι τα σχόλια του Ελ Γκαζί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν δικαιολογούσαν την άμεση διακοπή της εργασιακής σχέσης του με τον σύλλογο. Κήρυξε άκυρη την απόλυση του Ολλανδού υπηκόου, ο οποίος έχει μαροκινές ρίζες, διέταξε τη Μάιντς να τον επαναφέρει ως παίκτη της και να τού δώσει καθυστερημένες αποδοχές και άλλα μπόνους αξίας σχεδόν 1,5 εκατομμυρίου ευρώ!

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι τα σχόλια του Ελ Γκαζί προστατεύονταν από τα δικαιώματά του στην ελευθερία του λόγου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα