Μάιντς: Ο διεθνής Ιάπωνας Σανό συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό

Μάιντς: Ο διεθνής Ιάπωνας Σανό συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό

Newsroom
καϊσου σανό

bet365

Ο 23χρονος διεθνής Καϊσού Σανό συνελήφθη και κατηγορείται πως μαζί με δύο φίλους του επιτέθηκαν και βίασαν 30χρονη γυναίκα!

Ο 23χρονος διεθνής άσος Καϊσού Σανό, που πρόσφατα ανακοινώθηκε από τη Μάιντς, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (16/07) και κατηγορείται πως μαζί με δύο φίλους του επιτέθηκαν και βίασαν σε ξενοδοχείο του Τόκιο 30χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με ιαπωνικά δημοσιεύματα η γυναίκα κατήγγειλε τον φερόμενο δράστη.

Ο Σάνο είναι ο δεύτερος παίκτης της εθνικής ομάδας της χώρας του, που κατηγορείται τους τελευταίους μήνες για βιασμό. Ο πρώτος ήταν ο διεθνής μέσος της γαλλικής Ρεμς, Γιούνια Ιτο.

Με τοποθέτησή της στα social media, η Μάιντς δήλωσε πως... διευρευνά την υπόθεση. «Αργά το βράδυ, η Mainz 05 εξεπλάγην από τα δημοσιεύματα από τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη νέα υπογραφή της Καϊσού Σανό, που πληροφορούν ότι έχει φυλακιστεί στην πατρίδα του. Δεν μπορούμε ακόμη να αξιολογήσουμε ή να σχολιάσουμε αυτές τις αναφορές λόγω έλλειψης πληροφοριών».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα