Ντόρτμουντ, μεταγραφές: Πέρασε - τελικά - τα ιατρικά και ανακοινώθηκε ο Γκιρασί

Ιάσονας Θεριός
Γκιρασί Ντόρτμουντ

bet365

Το πρόβλημα που εντοπίστηκε στον πρώτο γύρο των ιατρικών του δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρό και η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε με 20 εκατομμύρια ευρώ τη μεταγραφή του Σερού Γκιρασί από τη Στουτγκάρδη.

Ένα από τα πιο... καυτά «κανόνια» της περυσινής Bundesliga θα φορά από εδώ και στο εξής τα κιτρινόμαυρα. Η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Σερού Γκιρασί από τη Στουτγκάρδη, κάνοντας δικό της τον επιθετικό από τη Γουινέα μέσω της ενεργοποίησης της ρήτρας του που άγγιξε τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 28χρονος θα μπορούσε να έχει γίνει κάτοικος Βεστφαλίας εδώ και κάποιον καιρό, ωστόσο ένα απροσδόκητο πρόβλημα τραυματισμού που εντοπίστηκε στον πρώτο γύρο των ιατρικών του εξετάσεων έβαλε για λίγο τη μετακίνησή του στον «πάγο». Η διάστασή του πάντως δεν ήταν τόσο σοβαρή όσο η φιναλίστ του Champions League φοβόταν και ο Γκιρασί έγινε εν τέλει επίσημα κάτοικος «Βεστφάλεν» για τα επόμενα τέσσερα έτη.

Ο 28χρονος φορ πέτυχε πέρυσι στην Bundesliga 28 τέρματα (+2 ασίστ) σε ισάριθμες εμφανίσεις με τη Στουτγκάρδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα