Γιαννούλης: «Η Άουγκσμπουργκ μου έκανε εξαιρετική πρόταση, μίλησα με τον Σταφυλίδη»

Γιαννούλης: «Η Άουγκσμπουργκ μου έκανε εξαιρετική πρόταση, μίλησα με τον Σταφυλίδη»

Γιαννούλης

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε στην κάμερα της Άουγκσμπουργκ για την επιλογή του να μετακομίσει στη Γερμανία και αναφέρθηκε στον φίλο του, Κώστα Σταφυλίδη.

Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Δημήτρη Γιαννούλη είχε πολλά... επεισόδια, όμως πλέον ολοκληρώθηκε. Ο διεθνής αριστερός μπακ είχε προτεραιότητα την παραμονή του στο εξωτερικό παρά τις εξαιρετικές προτάσεις που είχε από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό κι εν τελεί κατέληξε στη Γερμανία για λογαριασμό της Άουγκσμπουργκ.

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στην κάμερα του κλαμπ της Bundesliga και αναφέρθηκε στην απόφαση του να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον φίλο του, Κώστα Σταφυλίδη. Θυμίζουμε πως ο πρώην αρχηγός της Εθνικής είχε πάει στην Άουγκσμπουργκ το 2015 και έμεινε μέχρι το 2019.

«Αυτό που μου αρέσει στην Άουγκσμπουργκ είναι η προσέγγισή τους σε κάποιον που θέλουν. Η πρότασή της ήταν φανταστική κι αποφάσισα να έρθω να παίξω στην Bundesliga, ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Τα πάντα είναι καλά. Τα άτομα εδώ είναι καλά, το περιβάλλον επίσης.

Αν και μου έχει λείψει το σαφάρι, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Μερικές φορές κερδίζεις πρωταθλήματα ή κύπελλα, εγώ ήρθα στην Άουγκσμπουργκ για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Να κερδίσουμε αγώνες και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι ωραίο να κερδίζεις τίτλους κι ελπίζω να το κάνουμε κι εδώ.

Ο Σταφυλίδης είναι φίλος μου και μίλησα χθες μαζί του. Τον ρώτησα για τον σύλλογο και μου είπε πως όλα είναι ωραία εδώ. Η ομάδα, η πόλη, οι φίλαθλοι κι έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου να έρθω», ανέφερε ο Γιαννούλης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα