Μπάγερν: Κατέθεσε πρόταση 25 εκατ. ευρώ για τον Τα της Λεβερκούζεν

Νίκος Κικίδης
jonathan_tah

bet365

Η Μπάγερν κατέθεσε εναρκτήρια προσφορά ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Τα, αλλά η Λεβερκούζεν αναμένεται να απορρίψει την πρόταση.

Φουλ τις μηχανές για την απόκτηση του Τζόναθαν Τα βάζει η Μπάγερν! Οι Βαυαροί έχουν καταλήξει εδώ και καιρό σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Γερμανού στόπερ και πλέον έφτασε η ώρα για τις διαπραγματεύσεις με τη Λεβερκούζεν.

Σύμφωνα με το «Kicker» η Μπάγερν έκανε κρούση στους πρωταθλητές Γερμανίας και κατέθεσε πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού. Συγκεκριμένα η προσφορά ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ ως φιξ ποσό, ενώ ακόμα πέντε συμπεριλαμβάνονται με τη μορφή μπόνους.

Πάντως το δημοσίευμα συμπληρώνει πως αν και ο Τα έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν θα ανανεώσει με τη Λεβερκούζεν, οι Ασπιρίνες πιθανότατα θα αρνηθούν την πρόταση καθώς δεν θα ικανοποιηθούν από το χρηματικό ποσό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η Μπάγερν δείχνει αποφασισμένη να εντάξει τον Τα στο δυναμικό της και δεν αποκλείεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση, εφόσον τελικά η Λεβερκούζεν απορρίψει την αρχική κρούση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα