Μπάγερν: Πλήγμα για τους Βαυαρούς, ο Ίτο έσπασε το πόδι του

Μπάγερν: Πλήγμα για τους Βαυαρούς, ο Ίτο έσπασε το πόδι του

Νίκος Κικίδης
Χιρόκι Ίτο

bet365

Άσχημη εξέλιξη για τον Χιρόκι Ίτο και τη Μπάγερν, ο οποίος έσπασε το πόδι του στη φιλική αναμέτρηση των Βαυαρών απέναντι στη Ντούρεν.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Χιρόκι Ίτο στη Μπάγερν! Ο Ιάπωνας αμυντικός υπέγραψε αυτό το καλοκαίρι στους Βαυαρούς μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν στη Στουτγκάρδη, όμως θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπομονή για το ντεμπούτο του σε επίσημη διοργάνωση.

Κι αυτό διότι ο Ίτο έσπασε το πόδι του στη φιλική ισοπαλία της Μπάγερν απέναντι στη Ντούρεν της τέταρτης κατηγορίας (1-1), με τον αθλητικό διευθυντή, Μαξ Έμπερλ, να επιβεβαιώνει το χειρότερο σενάριο. «Ναι, το πόδι του έσπασε. Θα μείνει έξω για πολύ καιρό» παραδέχθηκε, σε ένα μεγάλο πλήγμα για τους Βαυαρούς.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν υπέγραψε τον Ιάπωνα για ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Στουτγκάρδη, όμως ο τραυματισμός του σημαίνει πως οι Βαυαροί θα αποκτήσουν ακόμα έναν αμυντικό.

Φαβορί προς το παρόν παραμένει ο Τζόναθαν Τα της Λεβερκούζεν, με τη Μπάγερν να... τεστάρει τα νερά με μια εναρκτήρια κρούση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα