Μπαρτσελόνα: Στη Λειψία ο Όλμο, αποφασίζει άμεσα για το μέλλον του

Newsroom
dani olmo

bet365

Ο Ντάνι Όλμο βρίσκεται ήδη στη Λειψία και σήμερα Τρίτη (06/08) θα συναντηθεί με τον Ντέκο σε μια καθοριστική για το μέλλον του επαφή.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο Ντάνι Όλμο προσγειώθηκε στη Λειψία τη Δευτέρα (05/08), περιμένοντας να ξεκαθαρίσει το μέλλον του εν μέσω των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του γερμανικού συλλόγου.

Ο Ισπανός διεθνής του οποίου το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2027, έφτασε συνοδευόμενος από τον Άντι Μπάρα, έναν από τους εκπροσώπους του, με τον οποίο πέρασε λίγες ημέρες στο Ζάγκρεμπ. Ο πρώην σύλλογός του η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τον τίμησε το Σάββατο για τις επιτυχίες του με τη Ρόχα και για την ανάδειξή του σε κάτοχο του Χρυσού Παπουτσιού.

Σήμερα Τρίτη θα συναντηθεί με τον Χουάνμα Λόπεζ, τον βασικό του ατζέντη, και τον Ντέκο, τον αθλητικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, σε μια συνάντηση κορυφής στη Λειψία, η οποία θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον του.

Ο 26χρονος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις της Λειψίας την Πέμπτη, εκτός αν οριστικοποιηθεί νωρίτερα η μεταγραφή του στην Μπάρτσα, από την οποία έφυγε όταν ήταν 16 ετών.

Οι ατζέντηδες του ενεργούν ως διαμεσολαβητές στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπάρτσα και της Λειψίας με στόχο να πείσουν τους «Ταύρους» να αποδεχθούν την πρόταση της Μπάρτσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα