Μεταγραφές: Χωρίζουν οι δρόμοι Ναμπί Κεϊτά και Βέρντερ

Μεταγραφές: Χωρίζουν οι δρόμοι Ναμπί Κεϊτά και Βέρντερ

Newsroom
ΝΑΜΠΙ ΚΕΙΤΑ

bet365

Δεν υπάρχει επιστροφή για τον Ναμπί Κεϊτά στη Βέρντερ Βρέμης! Μετά από συζήτηση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, ο 29χρονος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει ακαι η ομάδα θέλει να βρει μια λύση το συντομότερο δυνατό.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Ναμπί Κεϊτά, ο ατζέντης του και οι υπεύθυνοι της Βέρντερ Βρέμης κάθισαν μαζί στο τραπέζι και αποφάσισαν ότι ο 29χρονος δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας και θα πρέπει να προπονείται ατομικά!

«Ήταν μια πολύ ανοιχτή συζήτηση κατά την οποία καταλήξαμε στο κοινό συμπέρασμα ότι αυτός είναι ο πιο λογικός τρόπος στην παρούσα κατάσταση», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Κλέμενς Φριτς σε επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών χάλασαν όταν ο 29χρονος μέσος δεν μπήκε στο λεωφορείο για το ματς με την Μπάγερ Λεβερκούζεν καθώς έμαθε ότι δεν θα είναι στην αρχική 11άδα.

Ο Κεϊτά θέλει να «αναζητήσει μια νέα πρόκληση»

Ο Φριτς ξεκαθάρισε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι επιθυμούν τον χωρισμό. Κατά προτίμηση το συντομότερο δυνατό: «Από τη μία πλευρά, θέλουμε να επικεντρωθούμε πλήρως στην υπόλοιπη προετοιμασία και στην έναρξη της σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο Ναμπί το σκεφτόταν επίσης εδώ και αρκετό καιρό. Δεδομένου ότι η αθλητική του κατάσταση δεν έχει αλλάξει ξανά, θα ήθελε να αναζητήσει μια νέα πρόκληση. Μαζί με τον ατζέντη του, θέλουμε να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό».

 

Η συμμετοχή του Κεϊτά στους Ολυμπιακούς Αγώνες έδωσε στη Βέρντερ μια αμυδρή ελπίδα ότι ο μέσος θα μπορούσε να ενδιαφέρει άλλους συλλόγους. Ωστόσο, οι αγώνες στη Γαλλία μάλλον δεν άλλαξαν τη γενική αντίληψη για τον άλλοτε παίκτη της Λίβερπουλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα