Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη 2-2 (4-3 πεν.): Αρνήθηκε να χάσει και σήκωσε την πρώτη κούπα της σεζόν

Βασίλης Μπαλατσός
leverkusen super cup

bet365

Η Λεβερκούζεν των δέκα παικτών για ακόμα ένα ματς στην εποχή του Τσάμπι Αλόνσο γλίτωσε την ήττα στο φινάλε, ισοφάρισε σε 2-2 κόντρα στη Στουτγκάρδη και εν τέλει νίκησε στα πέναλτι με 4-3 για να σηκώσει το Super Cup Γερμανίας.

Η Λεβερκούζεν συνεχίζει στους περσινούς ρυθμούς. Για πολλοστή φορά οι Ασπιρίνες γλίτωσαν την ήττα στο με γκολ στο φινάλε, καθώς ισοφάρισαν στο 88ο λεπτό με τον Σικ κόντρα στη Στουτγκάρδη και στα πέναλτι κατέκτησαν το Super Cup (4-3). Τρίτος τίτλος για τους νταμπλούχους Γερμανίας υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο. Αυτό είναι το 41ο εγχώριο ματς, στο οποίο δεν χάνει η Λεβερκούζεν.

Οι νταμπλούχοι προηγήθηκαν στο 11' με τον Μπόνιφεϊς, όμως η Στουτγκάρδη απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 15'. Στο 37' οι Ασπιρίνες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τεριέ και στο 45+2’ οι Σουηβοί έφτασαν κοντά στην ανατροπή αλλά το δυνατό σουτ του Στένζελ, σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 63’ η Στουτγκάρδη ανέτρεψε το ματς με τον Ουντάβ. Η Μπάγερ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 88', όταν ο Βιρτς έβγαλε εκπληκτική κάθετη πάσα και ο Σικ πλάσαρε για το 2-2.

Το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Κρέτσιγκ και Σίλας ήταν οι μοιραίοι, καθώς αστόχησαν και η Λεβερκούζεν νίκησε με 4-3 για να σηκώσει το πρώτο της Super Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα