Μπάγερν Μονάχου: «Πούλησε τον Ντε Λιχτ στη Γιουνάιτεντ παραβλέποντας την επιθυμία του Κομπανί»

Newsroom
de_ligt_bayern_munich

bet365

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Βινσέντ Κομπανί «δεν ήθελε να πουλήσει» τον Ντε Λιχτ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι και μάλιστα είπε στον Ολλανδό ότι ήταν ο «νο.1 αμυντικός του», αλλά οι άνθρωποι του club τον αγνόησαν!

Ο Ματάις Ντε Λιχτ μετακόμισε στο «Όλντ Τράφορντ» έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, με επιπλέον 5 εκατομμύρια σε μπόνους, την περασμένη εβδομάδα και βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας στην πρεμιέρα της Premier League απέναντι στη Φούλαμ.

Ο πρώην αρχηγός του Άγιαξ, είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, στην ολλανδική ομάδα πριν την αποχώρησή του για τη Γιουβέντους το 2019 και ο Ολλανδός τεχνικός ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου με τον αμυντικό. Πέρασε λοιπόν την πόρτα των Red Devils μαζί με τον συμπαίκτη του Νουσέιρ Μαζραουί σε μια συμφωνία που φάνηκε να έρχεται από το πουθενά και να ολοκληρώνεται πολύ γρήγορα.

Τώρα όμως αποκαλύφθηκε ότι ο προπονητής της Μπάγερν, Βινσέντ Κομπανί ήθελε να κρατήσει τον αμυντικό και η απόφαση για την πώλησή του πάρθηκε από τα στελέχη του συλλόγου, όπως αναφέρει το Athletic.

Με τον προπονητή Τόμας Τούχελ να αποχωρεί το καλοκαίρι, πολλοί πίστευαν ότι ο Ντε Λιχτ θα παρέμενε στην Μπάγερν με τον νέο Βέλγο προπονητή και περισσότεροι από 70.000 οπαδοί υπέγραψαν ένα... ψήφισμα που απαιτούσε την παραμονή του στην ομάδα. Μια πηγή κοντά στον Ντε Λιχτ αποκάλυψε ότι η διοίκηση «έπαιζε ένα παιχνίδι» κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για το μέλλον του και στην πραγματικότητα ήθελαν να φύγει ο Ολλανδός σταρ.

Παρά το γεγονός ότι ο Κομπανί υπολόγιζε τον κεντρικό αμυντικό σύντομα φάνηκε ότι είχε ληφθεί απόφαση σε «επίπεδο διοικητικού συμβουλίου» να απαλλαγούν από τον Ντε Λιχτ παρά την επιθυμία του Βέλγου κόουτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα