Bundesliga: «Ποδαρικό» με πρωταγωνιστή τον Νούσα η Λειψία, με το... δεξί κι η Φράιμπουργκ

Επιμέλεια: Newsroom
Λειψία - Bundesliga

bet365

Ο αντικαταστάτης του Ντάνι Όλμο, Αντόνιο Νούσα, χάρισε με γκολ στο ντεμπούτο του στην Bundesliga με τη Λειψία τη νίκη κόντρα στην Μπόχουμ (1-0). Σπουδαίο τρίποντο και για τη Φράιμπουργκ που υπέταξε την «αστεράτη» Στουτγκάρδη (3-1).

Τα απογεύματα Σαββάτου της Bundesliga επέστρεψαν με το... γνωστό τους στυλ, με γκολ! Η Λειψία έκανε πρεμιέρα με... χαμόγελα, αφού επικράτησε 1-0 της Μπόχουμ εντός έδρας. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Ταύρους ο Αντόνιο Νούσα, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να αντικαταστήσει τον Ντάνι Όλμο και ξεκίνησε ονειρικά τη θητεία του στη Γερμανία

Ο Νορβηγός εξτρέμ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη Λειψία στο πρωτάθλημα, περνώντας ως αλλαγή στο ματς στο 55', και τέσσερα λεπτά μετά άνοιξε λογαριασμό στην Bundesliga. Η μπάλα έπεσε στα πόδια του 19χρονου κι αυτός με φανταστικό βολέ την έστειλε στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το γκολ του τριπόντου. Η Λειψία έμεινε με δέκα παίκτες στο 85' μετά την αποβολή του Όρμπαν, αλλά άντεξε και πήρε τη νίκη.

Νίκη με «οδηγό» τον Κούμπλερ η Φράιμπουργκ

Με πρωταγωνιστή τον Κούμπλερ των δύο τερμάτων, η Φράιμπουργκ επικράτησε με 3-1 της Στουτγκάρδης και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με το γυριστό σουτ του Ντεμίροβιτς, προτού η Φράιμπουργκ φέρει το ματς στα ίσα στο 27' με το συρτό σουτ του Κούμπλερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή με την κοντινή προβολή του Ντόαν στο 54'. Η Φράιμπουργκ «κλείδωσε» τη νίκη χάρη στο δεύτερο γκολ του Κούμπλερ στο ματς, αυτή τη φορά με κεφαλιά.

Η Στουτγκάρδη ξέμεινε από ιδέες και παρά την πίεση που άσκησε δεν κατάφερε να μειώσει για να ξαναπεί στο ματς, με την ομάδα του Χένες να γνωρίζει την πρώτη ήττα της σεζόν, αφού το 3-1 υπέρ της Φράιμπουργκ παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Ισοπαλία για την Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης

Στο ισόπαλο 2-2 έμεινε η Άουγκσμπουργκ του Δημήτρη Γιαννούλη, που ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε για 79 λεπτά, απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Μπορεί η Βέρντερ να προηγήθηκε στο 12' με τον Αγκού, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα ανατρέποντας την εις βάρος τους κατάσταση. Αρχικά, ισοφάρισαν με τον «κεραυνό» του Ρετσμπεκάι στο 16', για να πετύχουν 20 λεπτά αργότερα την ανατροπή με την κεφαλιά του Εσέντε.

Στην επανάληψη, η Βέρντερ απάντησε με τη σειρά της και έκανε το 2-2 με τον Νίνμα να χρίζεται σκόρερ στο 58ο λεπτό. H Άουγκσμπουργκ πήρε ξανά προβάδισμα δέκα λεπτά μετά, ωστόσο το VAR παρενέβη και ακύρωσε το γκολ για χέρι.

Παρά την πίεση για τρίτο γκολ από τους γηπεδούχους, το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Hat-trick hero ο Κάμαριτς στο τρίποντο της Χόφενχαϊμ

Η Χόφενχαϊμ ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga, «λυγίζοντας» 3-2 τη νεοφώτιστη Χόλσταϊν Κίελ εντός έδρας. Φοβερή εμφάνιση από τον Αντρέι Κράμαριτς που πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στο τρίποντο με χατ τρικ. Ο Κροάτης σκόραρε στο 6', το 37' και το 87', ενώ τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Μπέρνχαρντσον και Μακίνο στο 63' και το 89'.

Μοιρασιά για Μάιντς και Ουνιόν

Μάιντς και Ουνιόν Βερολίνου αλληλοεξουδετερώθηκαν στην έδρα της πρώτης, όπου έμειναν στο 1-1. Ο Αμίρι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 53' με φανταστική εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Μπένες στο 74' χάρισε τον βαθμό στους πρωτευουσιάνους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα