Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου 2-3: Ο Γκνάμπρι «λύτρωσε» τον Κομπανί στο ντεμπούτο του

Μπάγερν - Γκνάμπρι

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου στο ντεμπούτο του Κομπανί στην Bundesliga νίκησε τη Βόλφσμπουργκ, εκτός έδρας, με 3-2, κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή.

Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να... αγχώθηκε στη «Volkswagen Arena», όμως κατάφερε να υποτάξει τη γηπεδούχο Βόλφσμπουργκ με 3-2, κάνοντας μάλιστα ανατροπή στην ανατροπή. Ο Γκνάμπρι πέτυχε το γκολ της νίκης και χάρισε το τρίποντο στους Βαυαρούς στο ντεμπούτο του Βινσέν Κομπανί στην Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20' με εξ επαφής πλασέ του Μουσιάλα μετά από σέντρα του Μποέ. Ο δημιουργός του πρώτου γκολ στο 46' έκανε πέναλτι στον Τόμας και ο Μάιερ ισοφάρισε με εύστοπχη εκτέλεση από τα 11 βήματα. Στο 51' η Βόλφσμπουργκ είχε δοκάρι με τον Μάιερ και τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 55', ο Βίμερ σέντραρε από τα αριστερά και ο Μάιερ εξ επαφής έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους.

Η Μπάγερν ισοφάρισε στο 65' με αυτογκόλ του του Καμίνσκι και στο 82' ο Κέιν έκλεψε ψηλά, άνοιξε δεξιά στον Γκνάμπρι κι εκείνος με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Βόλφσμπουργκ: Γκράμπαρα, Μπόρναουβ, Φίσερ, Τσέζιγκερ, Άρνολντ, Σβάνμπεργκ (85’ Σβιντ), Μάιερ (79’ Γκέρχαρντ), Καμίνσκι, Μπακού, Βίμερ (71’ Μπέρενς), Τόμας

Μπάγερν: Νόιερ, Ντέιβις, Ουπαμεκανό, Κιμ (81’ Ντάιερ), Μποέ (65’ Μίλερ), Κιμιχ, Ολίσε (75’ Κομάν), Πάβλοβιτς, Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Κέιν

Ξεκίνημα με ήττα για την Ζανκτ Πάουλι του Σάλιακα

Η Ζανκτ Πάουλι ηττήθηκε στην επιστροφή της στην Bundesliga από την Χάιντεχαϊμ, η οποία επικράτησε στην έδρα της αντιπάλου της με 2-0. Ο Μανώλης Σάλιακας βρέθηκε στον πάγκο των νεοφώτιστων και πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 76ο λεπτό.

Σε ένα ματς με λίγες καλές στιγμές, η Χάιντενχαϊμ «χτύπησε» δις στο δεύτερο μέρος. Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 66' με τον Βάνερ, ενώ τη νίκη και τους τρεις πρώτους βαθμούς «κλείδωσε» ο Σόπνερ στο 82'.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα