Μπόβε: «Σφήνα της Άιντραχτ στη Νότιγχαμ Φόρεστ», σύμφωνα με τον Σιρά

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Εντοάρντο Μποβέ της Ρόμας βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ
Σύμφωνα με τον Νικολό Σιρά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προσπαθεί να μπει «σφήνα» στην προσπάθεια της Νότιγχαμ Φόρεστ για να αποκτήσει τον Εντοάρντο Μπόβε που ήταν στη λίστα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην περίπτωση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο για την ενίσχυση του στη μεσαία γραμμή, όμως τις προηγούμενες ημέρες τσέκαρε και άλλες περιπτώσεις μέσων, όπως αυτη του Εντοάρντο Μπόβε. Τις τελευταίες ώρες η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε «ρελάνς» για την απόκτηση του Ιταλού χαφ της Ρόμα και τα βρήκε με τους Τζιαλορόσι στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, όμως δεν παίζει μόνη της.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σιρά ο νεαρός χαφ θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που μεγάλωσε για να διεκδικήσει τη θέση του και προτιμάει να παραχωρηθεί δανεικός. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει να ευνοηθεί από αυτήν την κατάσταση και προσπαθεί να μπει «σφήνα» στους Reds για να κάνει δικό της τον Μπόβε μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Ιταλός μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρόμα και τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της πρώτης ομάδας. Με την ομάδα ανδρών των Ρωμαίων μετράει 92 εμφανίσεις με τέσσερα γκολ και δυο ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα