Λεβερκούζεν - Λειψία 2-3: Οι Ταύροι έσπασαν το εγχώριο αήττητο της πρωταθλήτριας μετά από 44 ματς!

Ιάσονας Θεριός
Λειψία

bet365

Η Λειψία βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ μέσα στην έδρα της Λεβερκούζεν, όμως βρήκε τον τρόπο να προτάξει το ανάστημά της κόντρα στην αήττητη πρωταθλήτρια και να πάρει σπουδαίο τρίποντο με φοβερή ανατροπή στο δεύτερο μέρος (3-2).

Πέρυσι έμεινε αήττητη σε όλη τη σεζόν στο πρωτάθλημα, φέτος η πρώτη ήττα ήρθε νωρίς. Και ήταν η πρώτη - εντός συνόρων - μετά από 44 ματς! Η Λεβερκούζεν βρέθηκε αγκαλιά με το 2/2, όμως είδε τη Λειψία να... αγριεύει στο δεύτερο μέρος και να την υποχρεώνει στην πρώτη της σοβαρή απώλεια με μεγάλη ανατροπή στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας (3-2). «Απόλυτοι» συνεχίζουν στην Bundesliga οι Ταύροι μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και, αφού σπατάλησε τις πρώτες της ευκαιρίες, ευτύχησε να πάρει αέρα δύο τερμάτων μέσα σε έξι λεπτά. Στο 39' ο Φρίμπονγκ άνοιξε το σκορ μετά από ωραία ενέργεια και τελείωμα μέσα από την περιοχή και στο 45' ο Γκριμάλδο, μετά την εξαιρετική πάσα του Βιρτς, έκανε από κοντά το 2-0. Ο Καμπλ πάντως μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεφαλιά-ψαράκι και παρέδωσε την... μπαγκέτα στον φοβερό Οπεντά.

Οι Ταύροι βελτιώθηκαν εντυπωσιακά στην επανάληψη και με μπροστάρη τον Βέλγο γύρισαν τούμπα το ματς. Ο Οπεντά ισοφάρισε στο 57' και στο 80' με δυνατό σουτ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα