Μπάγερν - Φράιμπουργκ 2-0: Ο ρέκορντμαν Μίλερ υπέγραψε το 2/2

Νίκος Κικίδης
Μίλερ

bet365

Στην εμφάνιση - ρεκόρ 710 με τη φανέλα της Μπάγερν ο Τόμας Μίλερ και σφράγισε το τρίποντο για τους Βαυαρούς που επιβλήθηκαν στο Μόναχο με 2-0 επί της Φράιμπουργκ.

Όλη του τη ζωή έχει μάθει να φοράει τα κόκκινα με το... συνηθισμένο έμβλημα στο ύψος της καρδιάς. Μαζί της σε εποχές κυριαρχίας, στο πλευρό της σε περιόδους με δυσκολίες. Πως θα μπορούσε λοιπόν στη βραδιά που θα λάμβανε ως παράσημο τον τίτλο του ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία του συλλόγου να μην σφραγίσει τη νίκη της Μπάγερν με δικό του γκολ; Στην εμφάνιση υπ΄αριθμόν 710 ως Βαυαρός, ο Τόμας Μίλερ υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Φράιμπουργκ για το 2/2 στη Bundesliga.

Πρώτος ωστόσο που πανηγύρισε και χάρισε χαμόγελα στην «Allianz Arena» ήταν ο Χάρι Κέιν. Αφού ο Ολίσε δεν κατάφερε να σκοράρει στο 21΄, ο Χάρι Κέιν τελικά ανοιξε το δρόμο της νίκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 38΄. Όσο το εύθραυστο 1-0 παρέμενε βέβαια ο κίνδυνος της γκέλας παρέμενε ορατός, μέχρι να εμφανιστεί στο χορτάρι ο Τόμας Μίλερ.

Ο Γερμανός πέρασε αλλαγή και υπέγραψε το ματς στο 78΄με όμορφο τελείωμα για το 2-0. Στην τελευταία φάση του αγώνα η Φράιμπουργκ είχε την ευκαιρία να μειώσει από την άσπρη βούλα, αλλά ο Χόλερ σημάδεψε το δοκάρι του Νόιερ.

Μπάγερν Μονάχου (Βίνσεντ Κομπανί): Νόιερ, Μίμιχ, Κιμ, Ουπαμεκανό, Γκερέιρο, Πάβλοβιτς (74΄Παλίνια), Μουσιάλα (74΄Λάιμερ), Γκνάμπρι, Ολίσε (59΄Μίλερ), Τελ (59΄Κομάν), Κέιν

Τεσσάρα για τη Χάιντενχαϊμ

Εντυπωσιακή η Χάιντενχαϊμ, διέλυσε με 4-0 την Άουγκσμπουργκ για το 2/2. Το πέναλτι του Βάνερ στο 9΄άνοιξε το δρόμο, με τον Σιέντζα στο 30΄να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 69΄ο Μπεκ έκανε το 3-0, με τον Μπρέουνιγκ τέσσερα λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα