Ντόουγκλας Κόστα: Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν και της Γιούβε το... έριξε στο OnlyFans!

Newsroom
Ντόουγκλας Κόστα: Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν και της Γιούβε το... έριξε στο OnlyFans!

bet365

Ο Ντόουγκλας Κόστα πρόσφατα υπέγραψε στη Σίντνεϊ FC, αλλά, όπως ανακοίνωσε, το ποδόσφαιρο δεν θα είναι πια η μοναδική του ασχολία.

Διπλή ζωή θα κάνει από εδώ και στο εξής ο Ντόουγκλας Κόστα, που θα υπηρετεί ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και το... OnlyFans. Ο Βραζιλιάνος έλαμψε στα γήπεδα της Ευρώπης φορώντας τις φανέλες των Σαχτάρ, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους και στις τελευταίες σελίδες της καριέρας του αποφάσισε να ξεκινήσει ένα... νέο χόμπι.

Ο Κόστα πρόσφατα υπέγραψε στη Σίντνεϊ FC, αλλά όπως ανακοίνωσε, αυτή δεν θα είναι η μοναδική του ασχολία, αφού άνοιξε λογαριασμό στη γνωστή πλατφόρμα ενηλικών. «Σαν δημιουργός στο OnlyFans, θα φτιάχνω αποκλειστικό περιεχόμενο για τους fans μου που δεν θα μπορούν να το δουν πουθενά αλλού, σε κανένα άλλο μέσο», ανέφερε ο Κόστα, παρουσιάζοντας σε όσους τον ακολουθούν τον νέο του λογαριασμό στο OnlyFans.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα