Κουλιεράκης: Απάντησε σε όλα τα... διλήμματα της Βόλφσμπουργκ (vid)

Newsroom
Βόλσφμπουργκ

bet365

Η ομάδα των social media της Βόλφσμπουργκ πέρασε από.... ανάκριση τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη σε μια προσπάθεια να τον παρουσιάσουν λίγο καλύτερα στον κόσμο της ομάδας.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης λίγο πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς άφησε την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ για χάρη της γερμανικής Βόλφσμσπουργκ.

Σε μια προσπάθεια μάλιστα να τον γνωρίσουν στον κόσμο της ομάδας, οι Λύκοι τον πέρασαν από... ανάκριση, κατά την οποία ο Έλληνας αμυντικός κλήθηκε να απαντήσει σε ανάλαφρες ερωτήσεις.

Αφού στην αρχή απάντησε πως προτιμάει το σκορ 1-0 από ένα.... τρελό 5-4 καθώς «πρέπει να κρατήσει το μηδέν πίσω», στη συνέχεια τόνισε πως του αρέσει περισσότερο μια μακρινή μπαλιά από μια πάσα, αλλά και το γκολ με μακρινό σουτ παρά με κεφαλιά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον στόχο του πρωταθλήματος με τη νέα του ομάδα, συνέχισε λέγοντας πως θέλει να αγωνιστεί στο Champions League, ενώ έκλεισε πως προτιμάει τα τάκλιν.

Παράλληλα απάντησε και σε προσωπικές ερωτήσεις τονίζοντας πως θα δώσει προτεραιότητα στη βόλτα με την κοπέλα του παρά στην αντροπαρέα σε σπίτι για μπάλα, ενώ ακολούθησε.. πόλεμος στις προτιμήσεις για τα φαγητά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα