Ντόρτμουντ - Χάιντενχαϊμ 4-2: «Καθάρισε» ο Αντεγιέμι για τους Βεστφαλούς

Newsroom
dortmund

bet365

Με οδηγό τον Αντεγιέμι των δύο τερμάτων, η Μπορούσια Ντόρτμουντ πήρε τη νίκη με 4-2 απέναντι στη Χάιντενχαϊμ. Αγχώθηκαν στο τέλος οι Βεστφαλοί, αλλά έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στη Bundesliga η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με 4-2 της Χάιντενχαϊμ για την 3η αγωνιστική. Από την αρχή με το πόδι στο «γκάζι» η ομάδα του Νούρι Σαχίν, είχε σε μεγάλη μέρα τον Αντεγιέμι που σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Οι Βεστφαλοί αγχώθηκαν στο τέλος, αλλά σκόραραν στις καθυστερήσεις «κλειδώνοντας» το ματς.

Στην πρώτη καλή ευκαιρία για γκολ στο 12ο λεπτό, η Νόρτμουντ σκόραρε με σουτ του Μάλεν, μετά την ασίστ του Αντεγιέμι, για το 1-0. Μόλις τέσσερα λεπτά, ο δημιουργός έγινε εκτελεστής και με άψογο πλασέ έβαλε μπροστά με δύο γκολ τους Βεστφαλούς.

Η Χάιντενχαϊμ μείωσε προσωρινά με την κοντινή κεφαλιά του Πιέρινγκερ στο 39', μόνο και μόνο για να δει την εστία της να παραβιάζεται για τρίτη φορά με τον Αντεγιέμι να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι στο 41' για το 3-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Ντόρτμουντ κατέβασε στροφές και είδε την Χάιντενχαϊμ να μειώνει εκ νέου χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρέουνιγκ στο 74'. Οι Βεστφαλοί αγχώθηκαν, αλλά «σφράγισαν» τους τρεις βαθμούς με το εύστοχο πέναλτι του Τσαν στις καθυστερήσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα