Bundesliga: Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα για τη Λεβερκούζεν, πρώτη απώλεια βαθμών η Λειψία

Newsroom
boniface

bet365

Η Λεβερκούζεν έκανε... σμπαράλια την άμυνα της Χόφενχαϊμ, την οποία υπέταξε με 4-1 εκτός έδρας, με την υπογραφή του Μπόνιφεϊς. Νίκη μακριά από το σπίτι της πήρε και η Στουτγκάρδη, ενώ η Λειψία «κόλλησε» στο μηδέν.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επέστρεψε εμφατικά στις νίκες για την 3η αγωνιστική της Bundesliga, καθώς κατάφερε να ξεφύγει από την έδρα της Χόφενχαϊμ με 4-1. Απώλεια βαθμών για τη Λειψία που έμεινε στο 0-0 απέναντι στη μαχητική Ουνιόν Βερολίνου. Το πρώτο της «τρίποντο» στη σεζόν πήρε η Στουτγκάρδη που νίκησε με 3-1 την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έθεσε τις βάσεις για τη νίκη πετυχαίνοντας δύο τέρματα μέσα σε 13 λεπτά. Ο Τεριέ άνοιξε το σκορ προ κενής εστίας στο 17', ενώ ο Μπόνιφεϊς διπλασίασε τα τέρματα της Λεβερκούζεν στο 30ό λεπτό.

Η Χόφενχαϊμ απάντησε στο 37' με το γκολ του Μπερίσα μειώνοντας σε 2-1, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει περαιτέρω την εστία του Χραντέτσκι. Στο δεύτερο μέρος, η Λερβερκούζεν πατούσε καλύτερα και ο Βιρτς έκανε το 3-1 από το σημείο του πέναλτι «σφραγίζοντας» στην ουσία τη νίκη, ενώ ο Μπόνιφεϊς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 74'.

Γεύτηκε τη νίκη η Στουτγκάρδη, «κόλλησε» η Λειψία

Η Στουτγκάρδη πέρασε με το νικηφόρο 3-1 από την έδρα της Γκλάντμπαχ παίρνοντας το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν. Ο Ουντάφ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 21', με τον Πλέα να ισοφαρίζει έξι λεπτά αργότερα. Στην επανάληψη, η ομάδα του Χένες πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Ντεμίροβιτς φτάνοντας εύκολα στο τελικό 3-1.

Την πρώτη απώλεια βαθμών γνώρισε η Λειψία, καθώς «κόλλησε» στο μηδέν απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε για τη Λειψία στο 74', αλλά ο Οπεντά αστόχησε στο πέναλτι, με τον Ρόνοου να του λέει «όχι».

Συνέχισαν με νίκες Φράιμπουργκ και Άιντραχτ

Νίκη με ανατροπή σημείωσε η Φράιμπουργκ απέναντι στη Μπόχουμ, η ο οποία παρέμεινε στον «πάτο» της βαθμολογίας. Παρότι η Μπόχουμ άνοιξε το σκορ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο η Φράιμπουργκ έφερε τα πάνω-κάτω μέσα σε τρία λεπτά. Στο 58' ο Αντάμου ισοφάρισε, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το τελικό 2-1 στο 61'.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφυγε με το «διπλό» από τη Βόλφσμπουργκ, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μαρμούς. Ο Αιγύπτιος έκανε το 1-0 στο 30', οι Λύκοι απάντησαν στο 76' με τον Μπακού, όμως με το δεύτερο τέρμα του Μαρμούς έξι λεπτά μετά, οι Αετοί έκαναν το τελικό 2-1. Ο Κουλιεράκης πέρασε στην αναμέτρηση στο 88ο λεπτό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα