Χόλσταϊν Κίελ - Μπάγερν 1-6: Εκδίκηση με εξάρα... τρία χρόνια μετά

Νίκος Κικίδης

bet365

Τρία χρόνια μετά τον αποκλεισμό - σοκ από το Κύπελλο που συντάραξε την Ευρώπη, η Μπάγερν διέλυσε με 6-1 την Χόλσταϊν Κίελ κι έκλεισε ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν!

Ήταν 13 Ιανουαρίου του 2021 όταν η άσημη Χόλσταϊν Κίελ της τρίτης κατηγορίας απέκλειε στα πέναλτι τη Μπάγερν και την έθετε εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Γερμανίας. Το θαύμα της γερμανικής ομάδας είχε κερδίσει τους τίτλους των αθλητικών Μέσων και λάβωσε τους Βαυαρούς, οι οποίοι ωστόσο πήραν την εκδίκησή τους έστω και τρία χρόνια αργότερα! Με χατ τρικ του Κέιν η Μπάγερν έστησε πάρτι στην έδρα της Κίελ, τη διέλυσε με 6-1 και ξόρκισε ένα φάντασμα που τη στοίχειωνε από το παρελθόν για να διατηρηθεί στην κορυφή της Bundesliga.

Η καλή μέρα μάλιστα για τους φιλοξενούμενους φάνηκε από νωρίς, αφού μόλις στα 14 δευτερόλεπτα ο Μουσιάλα βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ κι εκτέλεσε άψογα για να αναοίξει το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κέιν να βρει δίχτυα μετά από τραγικό λάθος της άμυνας, ενώ η καταιγίδα των Βαυαρών ολοκληρώθηκε στο 13΄με αυτογκόλ του Ρέμπεργκ για το 3-0.

Λίγο πριν από το ημίχρονο ο Κέιν σκόραρε ξανά με συρτό σουτ μετά από μπαλιά του Κομάν για να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της Μπάγερν (42΄), η οποία κατέβασε μεν ταχύτητα στο β΄μέρος, αλλά όχι αρκετά για να μην πετύχει κι άλλα γκολ.

Στο 65΄ο Ολίσε πήρε το ριμπάουντ στην περιοχή και σημάδεψε τη γωνία με σκαστό σουτ για το 5-0, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής στο 82΄με κεφαλιά του Γκίγκοβιτς. Ο τελευταίος λόγος ωστόσο άνηκε στη Μπάγερν, όταν στο 90΄ο Κέιν κέρδισε πέναλτι για να το μετατρέψει σε γκολ, υπογράφοντας τη Βαυαρική εκδίκηση και το 3/3 στο πρωτάθλημα.

Μπάγερν (Βίνσεντ Κομπανί): Νόιερ, Μποέι (64' Λάιμερ), Ουπαμεκανό, Κιμ, Γκερέιρο (64' Ντέιβις), Κίμιχ, Παλίνια, Γκνάμπρι (46' Ολίσε), Μουσιάλα (46' Μίλερ), Κομάν (76' Τελ), Κέιν

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα