Bundesliga: Πρώτα «τρίποντα» για την Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη και την Βέρντερ

Newsroom
Άουγκσμπουργκ

bet365

Τις πρώτες τους νίκες πήραν οι Άουγκσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης, με την πρώτη να νίκαει με 3-1 την Ζανκτ Πάουλι και τη δεύτερη να παίρνει το «διπλό» με 2-1 στην Μάιντζ. Γιαννούλης και Σάλιακας αγωνίστηκαν για τις ομάδες τους.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης βγήκε νικητής στην ελληνική μάχη της 3η αγωνιστική της Bundesliga καθώς η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με 3-1 της Ζανκτ Πάουλι του Μανώλη Σάλιακα. Ηρωική εμφάνιση για την Βέρντερ Βρέμης που έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Μάιντς (1-2) παρά το ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

Η Άουγκσμπουργκ άνοιξε το σκορ στο 47' με τον Βολφ και είκοσι λεπτά μετά ο Τιτζ έκανε το 2-0. Η Ζανκτ Πάουλι αντέδρασε μειώνοντας προσωρινά στο 75', προτού οι γηπεδούχοι κάνουν το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις. Βασικός ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος πέρασε εκτός στο 83ο λεπτό, ενώ ο Μανώλης Σάλιακας μπήκε στον αγώνα στο 46ο λεπτό.

Πρώτη νίκη και για τη Βέρντερ Βρέμης, μετά το 2-1 στην έδρα της Μάιντς. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8' με τον Ντουκς, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση πριν το ημίχρονο. Παρότι από το 60 έπαιζαν με δέκα μετά την αποβολή του Φριντλ, ωστόσο ο Κον έκανε το 2-1 στο 69'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα