Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερν 0-5: «Γκάζωσε» με πεντάρα και πάτησε κορυφή

Newsroom
Μπάγερν

bet365

Με την αυτοπεποίθηση στο... μάξιμουμ μετά το παράσταση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η Μπάγερν φόρτωσε τα δίχτυα και της Βέρντερ (0-5) στη Βρέμη για να πατήσει στην κορυφή της Bundesliga.

Το «κεφάτη» ίσως είναι λίγο για να χαρακτηρίσεις τη Μπάγερν στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι Βαυαροί παρουσιάζουν έναν εαυτό πολύ διαφορετικό από εκείνο της περσινής σεζόν, σκοράρουν με κάθε τρόπο και δείχνουν να ανακτούν το χαμένο DNA της επιθετικής μηχανής που τους διέπει παραδοσιακά. Μετά το εντυπωσιακό 9-2 επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οι Βαυαροί αυτή τη φορά πέρασαν... αέρας και από τη Βρέμη, διαλύοντας με τη Βέρντερ με 5-0 για να βρεθούν μόνοι στην κορυφή της Bundesliga.

Το δρόμο της νίκης άνοιξε ο Ολίσε με γκολ στο 23΄, με τον Μουσιάλα εννιά λεπτά αργότερα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Οι Βαυαροί είχαν κλειδώσει πρακτικά το τρίποντο από ημίχρονο, αλλά δεν είχαν καμία διάθεση να κατεβάσουν ταχύτητα στο β΄μέρος.

Στο 57΄οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν τη μπάλα και ο Κέιν την εμφάνισε στα δίχτυα με ψύχραιμο πλασέ, ενώ τρία λεπτά αργότερα η μπάλα στρώθηκε στον Ολίσε εντός περιοχής που με μονοκόμματο πλασέ σημάδεψε το παραθυράκι της εστίας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο εφιάλτης της Βέρντερ ολοκληρώθηκε στο 65΄όταν ο Γκνάμπρι βρήκε με τη σειρά του δίχτυα για το τελικό αποτέλεσμα, σαν κερασάκι στην τούρτα για τη Μπάγερν που έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές της εμφανίσεις.

Καθάρισε με τριάρα η Φράιμπουργκ

Τις πειστικές εμφανίσεις συνέχισε και η Φράιμπουργκ, η οποία άλωσε την έδρα της Χάιντενχαϊμ με 3-0. Μετά από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν στο β΄μέρος με υπογραφή του Γκριφό. Αφού στο 54΄ο Ντοάν άνοιξε το δρόμο της νίκης με το 1-0, σειρά πήρε ο επιθετικός της Φράιμπουργκ που με δυο γκολ μέσα σε έξι λεπτά (59΄, 64΄) κλείδωσε το τρίποντο που ανέβασε την ομάδα του στη δεύτερη θέση της Bundesliga.

Επέστρεψε στις νίκες η Ουνιόν

Χαμόγελα ξανά στο Βερολίνο. Η Ουνιόν δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο «σπίτι» της και επικράτησε 2-1 της Χόφενχαϊμ για να επιστρέψει στα τρίποντα και να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της Bundesliga με οκτώ βαθμούς. Με συνοπτικές διαδικασίες πήραν τα ηνία οι γηπεδούχοι, που χάρη στα γκολ των Ρότε και Γέονγκ στο 4' και το 6' απέκτησαν από νωρίς το στιβαρό προβάδισμα. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Χόφενχαϊμ ήταν να μειώσει με τον Μπίλτερ στο 67'.

Ιστορικός βαθμός στα... χασομέρια για τη Χόλσταϊν

«Αλύγιστη» η Χόλσταϊν Κίελ, σόκαρε την Μπόχουμ εκτός έδρας και πήρε τον πρώτο βαθμό της ιστορίας της στην Bundesliga! Η νεοφώτιστη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως λίγο πριν τη λήξη απέσπασε την ισοπαλία 2-2 και δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να κάνει σεφτέ στις νίκες. Η Χόλσταϊν άνοιξε το σκορ με τον Πίτσλερ στο 15', αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν τούμπα το ματς με τους Μπερό (22') και Ντάσνερ (35'). Ήταν όμως εκείνη που είπε την τελευταία κουβέντα, ισοφαρίζοντας με τον Ματσίνο στο 89ο λεπτό για το τελικό 2-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα