Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ 5-1: Πεντάρα με φόρα από τα... αστέρια!

Ιάσονας Θεριός
Στουτγκάρδη - Bundesliga

bet365

Η υπέροχη Στουτγκάρδη του Χένες δεν άφησε περιθώρια στην Ντόρτμουντ και τη διέλυσε με πεντάρα (4-1) εντός έδρας για να «φωνάξει» προς πάσα κατεύθυνση πως στόχος της είναι και φέτος να πρωταγωνιστήσει και φέτος.

One season wonder; Μάλλον όχι... Λίγες μέρες μετά τη φανταστική εμφάνιση αλλά - μάλλον άδικη - ήττα στο «Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ για το Champions League, η Στουτγκάρδη ξεδίπλωσε ξανά στο χορτάρι τον υπέροχο εαυτό της και αυτή τη φορά δικαιώθηκε πλήρως. Η ομάδα του Χένες... πάτησε την Ντόρτμουντ εντός έδρας και τη διέλυσε με ξεγυρισμένη πεντάρα (5-1) για να δείξει πως δεν σκοπεύει να αποτελέσει απλά ένα «πυροτέχνημα» μετά την περυσινή φοβερή της σεζόν. Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τους Σουηβούς, πρώτη ήττα για την Μπορούσια.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς στιβαρό προβάδισμα, αφού Ουντάβ άνοιξε το σκορ στο 4' και ο Ντεμίροβιτς έκανε το 2-0 στο 21'. Στο 62' ο Μιγιό έδωσε αέρα τριών τερμάτων με ωραίο σουτ. Έξι λεπτά μετά, ο Γκιρασί μείωσε σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του, αλλά στο 80' ο Τουρέ έκανε το 4-1 και στο 90' ο Ουντάβ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του 5-1 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα