Χάνσα Ροστόκ: «Κόλαση» σε πέταλο της Γ' Γερμανίας, ασύλληπτη ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της (vid)

Χάνσα Ροστόκ: «Κόλαση» σε πέταλο της Γ' Γερμανίας, ασύλληπτη ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της (vid)

Χάνσα Ροστόκ - Οπαδοί

bet365

Εικόνες που θα ζήλευαν και οι πιο εμβληματικές κερκίδες του πλανήτη. Παρ'ότι, είδαν την ομάδα τους να κατρακυλά στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, οι οπαδοί της Χάνσα Ροστόκ παραδίδουν μαθήματα ατμόσφαιρας.

Μιλήστε τους για αφοσίωση και ατμόσφαιρα... Οι οπαδοί της Χάνσα Ροστόκ παρέδωσαν... σεμινάρια ως προς τα παραπάνω στην τεσσάρα της ομάδας τους κόντρα Ούντερχασινγκ (24/09| 4-1) για την 3. Liga.

Με τη σέντρα του παιχνιδιού, το πέταλο του σταδίου της πήρε... φωτιά από τα δεκάδες καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι της, δημιουργώντας ατμόσφαιρα που θύμιζε κάτι σαν ποδοσφαιρική «κόλαση»! Κι όλα αυτά παρ'ότι είδαν τη Χάνσα να υποβιβάζεται πέρυσι και να αγωνίζεται πια στην τρίτη κατηγορία. Οι εικόνες αυτές φυσικά έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνοντας την ισχύ του γερμανικού οπαδικού κινήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα