Μπάγερν - Λεβερκούζεν 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι

Newsroom
Μπάγερν - Λεβερκούζεν

bet365

Η Λεβερκούζεν έβαλε δύσκολα στην Μπάγερν, ωστόσο οι Βαυαροί απέσπασαν ισοπαλία 1-1 και διατηρήθηκαν στην κορυφή της Bundesliga.

Το ντέρμπι στο Μόναχο ανάμεσα στη Μπάγερν και τη Λεβερκούζεν δεν είχε νικητή, με τους νταμπλούχους να προηγούνται με τον Άντριχ και την πρωτοπόρο της Bundesliga να απαντά με τον Πάβλοβιτς. Ετσι, οι Βαυαροί παρέμειναν στην κορυφή διατηρώντας και το αήττητο.

Η Μπάγερν μπήκε πιο δυνατά στο ματς, είχε τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Η Λεβερκούζεν ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι, χωρίς όμως και αυτή να πείθει δημιουργικά. Βέβαια, στην πρώτη μεγάλη φάση κατάφερε να σκοράρει, αφού στο 31' ο Άντριχ με ένα τρομερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Νόιερ. Ωστόσο, η αντίδραση της Μπάγερν ήταν άμεση και στο 39' ο Πάβλοβιτς με ένα απίθανο τέρμα διαμόρφωσε το 1-1.

Οι Βαυαροί ήταν καλύτεροι, πίεσαν ασφυκτικά και στο 48′ είχαν διπλό δοκάρι με τον Γκνάμπρι. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ολίσε απείλησε με τη σειρά του τον Χράντετσκι, όμως ο έμπειρος γκολκίπερ αντέδρασε ιδανικά. Η Μπάγερν προσπάθησε, ο Μίλερ έβαλε δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα, ωστόσο η Λεβερκούζεν κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό.

Ο Κέιν αποχώρησε τραυματίας στα τελευταία λεπτά και απομένει να δούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα