Bundesliga: Τρελή ανατροπή με τεσσάρα για την Βέρντερ, ανέβηκε δεύτερη η Άιντραχτ με απολαυστικό «διπλό»

Άρτεμις Κλεφτάκη
werder-bremen

bet365

Ασύλληπτη ανατροπή σημείωσε η Βέρντερ Βρέμης στην έδρα της Χόφενχαϊμ (3-4) γυρνώντας από την κόλαση στον... παράδεισο με τον εκπληκτικό Στέιγκ. Η Άιντραχτ πήρε την τέταρτη σερί νίκη της κόντρα στην Χόλσταϊν Κίελ (4-2).

Χορταστική και... ανατρεπτική ήταν η αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ με την Βέρντερ Βρέμης για την 5η αγωνιστική της Bundesliga, με έξι γκολ να έχουν σημειωθεί ήδη από το ημίχρονο! Η Χόφενχαϊμ ήταν μπροστά με 3-0 μόλις από το 12ο λεπτό, είδε όμως την Βέρντερ να επιστρέφει μετά την κόκκινη κάρτα του Ενσοκί στο 18'. Η ολική ανατροπή σημειώθηκε στο β' μέρος με τον Στέιγκ να κάνει χατ-τρικ.

Η Χόφενχαϊμ έμοιαζε με... τυφώνα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, καθώς με τα γκολ του Μπάτλερ και του Χλόζεκ (5', 8', 12') είχε πάρει ένα ασφαλές προβάδισμα τριών τερμάτων. Τα πάντα άλλαξαν στο 18', όταν ο Ενσοκί αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς. Η Βέρντερ το εκμεταλλεύτηκε και μάλιστα άμεσα, με τον Μαλατίνι να μειώνει αρχικά στο 21' και τον Στέιγκ να αναλαμβάνει δράση από εκεί και έπειτα.

Δύο δικά του γκολ στο 26' και στο 39' έφεραν το ματς στα ίσα πριν από το ημίχρονο, ενώ ο ίδιος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 49', κάνοντας την ολική ανατροπή! Το 4-3 υπέρ της Βέρντερ έμεινε μέχρι το φινάλε με την ομάδα του Βέρνερ να σκαρφαλώνει στην 10η θέση.

Τρομερή Άιντραχτ με τεσσάρα απέναντι στην ΧόλσταΪν

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης σημείωσε την τέταρτη διαδοχική νίκη για την 5η στροφή της Bundesliga, μετά το 4-2 απέναντι στην Χόλσταϊν Κίελ εκτός έδρας. Σε τρομερά κέφια ο Μαρμούς που πέτυχε δύο γκολ (έξι συνολικά στο πρωτάθλημα) και μοίρασε ισάριθμες ασίστ για την ομάδα του.

Ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό των γκολ βρίσκοντας δίχτυα στ 25', προτού η Χόλσταϊν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μακίνο στο 31' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Μαρμούς σέρβιρε για το 2-1 του Ματάνοβιτς στο 47', οι γηπεδούχοι όμως είχαν ξανά απάντηση με τον Μακίνο τρία λεπτά αργότερα. Ο Μαρμούς έβαλε μπροστά τους Αετούς για τρίτη φορά στο 65', ενώ εννέα λεπτά μετά έδωσε την δεύτερη ασίστ του στο ματς με τον Τούτα να διαμορφώνει το τελικό 4-2. Η Άιντραχτ έχει πλέον δώδεκα βαθμούς και είναι δεύτερη πίσω από την Μπάγερν Μονάχου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα