2.Bundesliga : Απίστευτες γκάφες και... κωμικά πέναλτι (vid)

2.Bundesliga : Απίστευτες γκάφες και... κωμικά πέναλτι (vid)

Newsroom
2.Bundesliga

bet365

Σε έναν αγώνα που θα συζητιέται για πολύ καιρό, Μαγδεβούργο και Γκρόιτερ Φιρτ πρωταγωνίστησαν σε δύο ανεπανάληπτες φάσεις και παραχώρησαν τα πιο παράδοξα πέναλτι στη φετινή 2. Bundesliga!

Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία για τις απίστευτες γκάφες και όχι για το αποτέλεσμα, το Μαγδεβούργο και η Γκρόιτερ Φιρτ προσέφεραν δύο από τα πιο παράξενα πέναλτι που έχουμε δει ποτέ στη 2. Bundesliga.

Πιο συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό, ο αμυντικός της Γκρόιτερ Φιρτ, Τζανγκ, μπέρδεψε τους πάντες όταν έπιασε την μπάλα με τα χέρια, νομίζοντας ότι ήταν άουτ. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στο Μαγδεβούργο να ανοίξει το σκορ με πέναλτι, παρότι χρειάστηκαν δύο προσπάθειες για να σκοράρει ο Ελ Χανκουρί.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 42ο λεπτό ήρθε η σειρά της Μαγδεβούργου να κάνει το δικό της λάθος με έναν αμυντικό να πίανει τη μπάλα με τα χέρια νομίζοντας ότι του είχε καταλογιστεί φάουλ, με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι και στη Γκρόιτερ Φιρτ.

Για την ιστορία το παιχνίδι τελείωσε 2-2, αλλά... αυτά τα δύο πέναλτι είναι σίγουρο ότι θα μείνουν αξέχαστα από το ματς!


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα