Στουτγκάρδη - Χόφενχαϊμ 1-1: Απέφυγαν την ήττα στο 90+9' οι γηπεδούχοι χάρη στον Ντεμίροβιτς

Newsroom
stuttgart_hoffenheim

bet365

Η Χόφενχαϊμ παραλίγο να «σοκάρει» τη Στουτγκάρδη στην έδρα της, ωστόσο ο Ντεμίροβιτς την γλίτωσε στις καθυστερήσεις (1-1), παίρνοντας το «ριμπάουντ» και σκοράροντας αφότου αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Η Στουτγκάρδη έσωσε την παρτίδα στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Χόφενχαϊμ, με τον Ντεμίροβιτς να σκοράρει στο 90+9' διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 για την 6η αγωνιστική της Bundesliga. Παρέμεινε εντός της επικίνδυνης ζώνης η Χόφενχαϊμ που κρατούσε μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα ένα τρίποντο-ανάσα.

Κόντρα στη ροή του ματς, η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε χάρη στο γκολ του Ζεντρέ στο 45ο λεπτό, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Στην επανάληψη, η Στουτγκάρδη πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει το τέρμα που έψαχνε. Όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έφευγαν με μία νίκη-ανάσα που θα τους έβγαζε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία φάση του ματς. Η Στουτγκάρδη κέρδισε πέναλτι, ο Ντεμίροβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και παρότι ο Μπαόυμαν απέκρουσε την μπάλα, δεν κατάφερε να κάνει κάτι στη συνέχεια της φάσης. Ο Ντεμίροβιτς πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Χένες που μετράει εννέα βαθμούς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα