Μπάγερν: Εκτοξεύει τις αποδοχές του Μουσιάλα και ετοιμάζεται να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο

Μπάγερν: Εκτοξεύει τις αποδοχές του Μουσιάλα και ετοιμάζεται να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο

Μουσιάλα - Μπάγερν

bet365

Όπως μετέδωσε το Sky Sports, Μπάγερν Μονάχου και Τζαμάλ Μουσιάλα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα ετοιμάζεται να ρίξει... άγκυρα στο Μόναχο. Ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει αποδείξει πως αποτελεί όχι μόνο το μέλλον αλλά και το παρόν του γερμανικού ποδοσφαίρου και η Μπάγερν είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2026 και μια σειρά από «γίγαντες» της Ευρώπης, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης, φέρονται να τον... λιγουρεύονται, αλλά οι Βαυαροί είναι έτοιμοι να τους κόψουν την όρεξη.

Όπως μετέδωσε το Sky Sports DE, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αφού το να συνεχίσουν μαζί είναι αυτό που αμφότερες επιθυμούν. Μάλιστα, το ενδεχόμενο νέο συμβόλαιο του 21χρονου, που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2029 ή το 2030, αναμένεται να... εκτοξεύσει τις απολαβές του στα 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, τη στιγμή που τώρα λαμβάνει περίπου 9 εκατομμύρια. Σε οκτώ εμφανίσεις με την Μπάγερν φέτος, ο Μουσιάλα μετρά 3 γκολ και 3 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα