Βιρτς: Προτεραιότητα η Μπάγερν το καλοκαίρι, σύμφωνα με το «Sky Germany»

Βιρτς: Προτεραιότητα η Μπάγερν το καλοκαίρι, σύμφωνα με το «Sky Germany»

bet365

Ο Φλόριαν Βιρτς φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Λεβερκούζεν το 2025 και σύμφωνα με το «Sky Germany» προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν κατάφερε να διατηρήσει τον Φλόριαν Βιρτς στις τάξεις της μετά τη μυθική περασμένη σεζόν που ολοκληρώθηκε με το νταμπλ στη Γερμανία. Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα το πετύχει και το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 21χρονος Γερμανός σταρ είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όπως αναφέρει το «Sky Germany» πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει από τις Ασπιρίνες το 2025. Με Νο1 προορισμό; Την Μπάγερν Μονάχου!

Το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Βιρτς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Βαυαρούς πριν τολμήσει το μεγάλο βήμα του εξωτερικού, κάτι που όμως προϋποθέτει να ικανοποιηθεί οικονομικά η Μπάγερ.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας θα συζητήσουν τη μετακίνηση του παίκτη για μίνιμουμ 100 εκατομμύρια ευρώ (στα 130 εκατ. η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το «Transfermarkt»), συνεπώς οι Βαυαροί θα πρέπει να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα και να σπάσουν το ρεκόρ αγοράς τους (τα 95 εκατ. ευρώ για Κέιν) προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον νεαρό αστέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα