To World Pass powered by Telekom πήγε Μόναχο με φανέλα Μπάγερν, γερμανικό ντέρμπι στην πρώτη σειρά, VIP tour στην «Allianz Arena» και... Oktoberfest!

To World Pass powered by Telekom πήγε Μόναχο με φανέλα Μπάγερν, γερμανικό ντέρμπι στην πρώτη σειρά, VIP tour στην «Allianz Arena» και... Oktoberfest!

Branded Content Team
...
Υπάρχουν οι premium γηπεδικές στιγμές και υπάρχει η απόλυτη διήμερη VIP εμπειρία που έζησαν τέσσερις υπερτυχεροί συνδρομητές COSMOTE στο σπίτι της Μπάγερν Μονάχου, μέσω του World Pass powered by Telekom.

Οκτώβριος, αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, ιδανικός καιρός ακόμη για ένα ταξίδι. Ανοίγεις την τηλεόραση, έχει Bundesliga και παίζει η Μπάγερν εντός έδρας. Αναπόφευκτα, περνάει από το μυαλό σου η ιδέα του να ήσουν για λίγο στην «Allianz Arena», σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολυπληθή γήπεδα του πλανήτη.

Το γήπεδο των Βαυαρών άλλωστε κατέχει εξέχουσα θέση στο μέσο ποδοσφαιρικό «bucket list». Μια θέση στις εξέδρες θα ήταν αρκετή για να σε κάνει να... χάσεις τον ύπνο σου μέχρι να το επισκεφτείς. Πώς θα σου φαινόταν, όμως, αν ζούσες την εμπειρία από τα VIP, αν έβλεπες... face to face τους αστέρες της «Rekordmaister», αν σε ξεναγούσαν εντός της «Allianz Arena» κι αν ακολουθούσες την ομάδα στους καθιερωμένους εορτασμούς του Oktoberfest φορώντας την ολοκαίνουρια φανέλα της Μπάγερν;

...

Τι είναι το World Pass powered by Telekom

Έχοντας το προνόμιο να είναι μέλος του ομίλου Telekom, ενός από τους κορυφαίους ομίλους τηλεπικοινωνιών διεθνώς και παγκόσμιου super brand, η COSMOTE μπορεί και προσφέρει μοναδικά προνόμια και premium εμπειρίες στους συνδρομητές της. Μέσα από το World Pass powered by Telekom οι πελάτες της COSMOTE διεκδικούν συναρπαστικές VIP εμπειρίες σε κορυφαία γεγονότα τεχνολογίας, αθλητισμού, gaming και μουσικής…και κάποιοι τυχεροί τις ζουν κιόλας.

Το «World Pass» έκανε πρεμιέρα στέλνοντας τους πρώτους νικητές στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου στην έκθεση τεχνολογίας Digital X στην Κολωνία που διοργανώνει η Telekom σε ένα 2ήμερο στο επίκεντρο των ψηφιακών εξελίξεων! Ο δεύτερος σταθμός ήταν... γεμάτος ποδόσφαιρο.

...

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου οι τέσσερις συνδρομητές της COSMOTE έζησαν όπως ποτέ άλλοτε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Bundesliga ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-1).

Η μαγική αυτή εμπειρία ξεκίνησε με ένα δώρο, πριν από την είσοδό τους στο γήπεδο, όπου παρέλαβαν την επίσημη εμφάνιση των Βαυαρών για το Champions league της σεζόν 2024-2025.

Στη συνέχεια έκατσαν στις VIP θέσεις τους πολύ κοντά στους πάγκους των ομάδων, για να απολαύσουν το μεγάλο γερμανικό ντέρμπι, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη σε ένα παιχνίδι sold out με 75.000 κόσμο και συνολικά 350.000 αιτήσεις για ένα εισιτήριο πριν το ματς!

...

Η εμπειρία ωστόσο συνεχίστηκε και μετά το σφύριγμα της λήξης! Η Telekom ως μεγάλος χορηγός της Bayern για 22 συναπτά έτη, εξασφάλισε την πρόσβαση της ομάδας του World Pass στο περίφημο Telekom Lounge αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Διάφοροι Legends της Μπάγερν βρίσκονταν εκεί, με τον Thomas Helmer, θρύλο της ομάδας στα 90s, να είναι ο επίσημος καλεσμένος της εβδομάδας για να αναλύσει το παιχνίδι. Ακριβώς δίπλα, μπόρεσαν να δουν τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούσαν, ενώ στο Lounge παρακολούθησαν το post game show με απολαυστικές μπύρες και λουκάνικα.

Την επόμενη μέρα οι τυχεροί νικητές του World Pass powered by Telekom επέστρεψαν στην Allianz Arena για μια μοναδική VIP ξενάγηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Μπάγερν. Εκεί είδαν από κοντά τους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου, επισκέφτηκαν τα τρία διαζώματα, περιπλανήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, τους πάγκους της ομάδας και τα αποδυτήρια και κατέληξαν στο πρωτοποριακό μουσείο της Μπάγερν, όπου έμαθαν τα πάντα για την ιστορία και τα τρόπαια της ομάδας.

...

Από την «Allianz Arena» στο Oktoberfest κι επόμενη στάση... Βουδαπέστη

Το World Pass Powered by Telekom στο Μόναχο, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η ομάδα έζησε από κοντά το Oktoberfest, τη μεγάλη γιορτή μπύρας, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 6 εκατ. επισκέπτες. 14 κεντρικές σκηνές με τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες του Μονάχου, παιχνίδια λούνα παρκ, αμέτρητες παραδοσιακές λιχουδιές ολοκληρώνοντας ένα διήμερο experience που μόνο η Telekom και η COSMOTE μπορούν να προσφέρουν.

Το ταξίδι του World Pass φυσικά και δεν σταματά. Επόμενη στάση είναι η Βουδαπέστη και το πανευρωπαϊκό T-esports Championship 2024. Οι νικητές του διαγωνισμού, θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, θα παρακολουθήσουν ζωντανά επικές μάχες League of Legends, EA Sports FC24, Brawl Stars, Counter Strike 2, θα γνωρίσουν από κοντά διάσημους eSports αθλητές και ομάδες και θα επισκεφθούν τη διαδραστική έκθεση PlayIT, όπου θα «τερματίσουν» την εμπειρία τους με νέα games, cosplays και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και διεκδίκησε την απόλυτη gaming εμπειρία

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα