Βόλφσμπουργκ: Γκολάρα Κουλιεράκη στην προπόνηση (vid)

Βόλφσμπουργκ: Γκολάρα Κουλιεράκη στην προπόνηση (vid)

Newsroom
Βόλσφμπουργκ

bet365

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα που θύμισε μεσοεπιθετικό και στράικερ ολκής ταυτόχρονα, ελέω δημιουργίας και τελειώματος, και το οποίο έκλεψε την παράσταση στην προπόνηση των «λύκων».

Με το… πόδι γκάζι βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, κάτι που πιστοποίησε και στο πρόσφατο ματς της Εθνικής μας ομάδας στο Γουέμπλεϊ, όπου η «γαλανόλευκη» επικράτησε 2-1 της Αγγλίας.

Ο Ελληνας στόπερ δεν έπαιξε λόγω καρτών στο μετέπειτα 2-0 επί της Ιρλανδίας και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Βόλφσπουργκ που την Κυριακή (20/10) θα αντιμετωπίσει τη Βέρντερ Βρέμης.

Οι «λύκοι» ανέβασαν ένα γκολ του από τη σημερινή προπόνηση του club, όπου ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ που παραπέμπει σε μεσοεπιθετικό και στράικερ ολκής την ίδια στιγμή, ελέω δημιουργίας και «εκτέλεσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα