Ντόρτμουντ - Ζανκτ Πάουλι 2-1: «Καρδιοχτύπησε» αλλά είχε Γκιρασί και πλησίασε στην κορυφή

Ιάσονας Θεριός
Γκιρασί Ντόρτμουντ

bet365

Η Ντόρτμουντ τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Ζανκτ Πάουλι του βασικού Μανώλη Σάλιακα στο «Signal Iduna Park», όμως, χάρη στο τέρμα του Γκιρασί στο 83', «λύγισε» τη νεοφώτιστη (2-1) και πλησίασε στον έναν βαθμό την κορυφή της Bundesliga.

Κόντεψε να μπλέξει, αλλά έκανε τη δουλειά η Ντόρτμουντ. Μετά την ήττα από την Ουνιόν Βερολίνου, οι Βεστφαλοί τα βρήκαν σκούρα και κόντρα στη Ζανκτ Πάουλι, όμως με λυτρωτή τον Σερού Γκιρασί στο τέλος έφτασαν στο τρίποντο (2-1) και μείωσαν την απόστασή τις πρωτοπόρες της Bundesliga, Μπάγερν και Λειψία, στον έναν βαθμό. Βασικός και για 82 λεπτά αγωνίστηκε ο Μανώλης Σάλιακας για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Νούρι Σαχίν ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, στο 43', με εντυπωσιακή κεφαλιά του Μπενσεμπαϊνί από την ωραία σέντρα του Πασκάλ Γκρος. Η Μπορούσια ωστόσο, παρ'ότι είχε καλές στιγμές, δεν τελείωσε το παιχνίδι και λίγο έλειψε να το πληρώσει, αφού στο 79' ο ασύλληπτος κεραυνός του Σμιθ εκτός περιοχής καρφώθηκε στα δίχτυα του Κόμπελ για το 1-1 της Ζανκτ Πάουλι. Πάνω που όλα έδειχναν... γκέλα ωστόσο, ο Γκιρασί στο 83' είπε «ευχαριστώ» στην εξαιρετική σέντρα του Γκίτενς και με καρφωτή κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Αυτό ήταν τα έβδομο τέρμα του επιθετικού από τη Γουινέα στα έξι τελευταία του ματς με την Ντόρτμουντ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα